Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

MIeko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jaką taktykę możecie polecić średniemu zespołowi teraz w grający w Serie B? Zarząd chciał, żebym walczył ale zajmuje obecnie 10 miejsce na 22, ale i tak nie jestem zadowolony. Słabo ta gra chłopaków wygląda. Chciałbym grać skrzydłami.

Wieczór Partyzant

Szukam jakiegoś perspektywicznego klubu z Anglii (najlepiej od Championship w dół).
Zastanawiałem się nad Portsmouth F.C. Klub kiedyś grał w Premier League, nawet w 1949 i 1950 roku zdobył mistrzostwo. Teraz tuła się po dolnej części League Two (FM 2016).
Zarząd już na starcie wymaga awansu do L1. Prowadził ich ktoś z Was? Myślicie, że można z nimi coś fajnego ugrać?
Może macie dla mnie jakieś ciekawe rady na start :)

dilay Partyzant

20.07.2017 17:59    #1953     Sufler - Inne - FM 2017 problem z odpaleniem gry
Witam od jakiegoś czasu mam problem z komputerem, a mianowicie wyskakuje mi taki błąd(zamieszczam błąd w screenie 1). Podejrzewam też, że przez to nie chodzi mi jedna z gierek a mianowicie FM 2017.

Dokładny opis problemu z grą:
Witam. Mam problem z grą Football Manager 2017 na platformie PC - edycja specjalna. Kupiłem pełną wersje gry wraz z dodatkiem Football Manager Touch wszystko chodziło jak należy jednak niedawno gdy chciałem uruchomić grę przez program Steam wystąpił pewien problem. Podczas kliknięcia dwukrotnego na gre (tak jak to zawsze robiłem) - ikonka zmienia nazwe na "Uruchomiona" i później na sekunde zmienia na "Synchronizacja"(widać na screenie numer 2). Po tych dwóch momentach nic się nie dzieje i każda ponowna próba kończy się tak samo czyli brakiem uruchomienia.

Podsumowanie:
Dowiedziałem się, że mogę mieć nieaktualne sterowniki - nawet chciałem je zaktualizować ale nie moge skorzystać z programu Java, który obowiązuje na stronach ze sterownikami. Nie mogę skorzystać z Javy przez to, że mam Windows XP a z tego co jest napisane nie jest już obsługiwany przez Jave.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Założyłem dla nas prywatną ligę w Fantasy Ekstraklasie. Jeśli ktoś gra, to zachęcam do dołączania i ewentualnego komentowania :-)

https://fantasy.ekstraklasa.tv/
Kod ligi: 8bd5aa7a
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Dashe Partyzant

Zwolay, dzięki za radę, kompletnie o tym zapomniałem, a faktycznie to bardzo dobra opcja.

Ogólnie w drugiej rundzie Pucharu po pokonaniu Reading FC, wylosowałem Birmingham FC i niestety uległem im aż 0-3. Choć do 70 minuty był bezbramkowy remis, a moja drużyna zmarnowała jedną "setkę". Po straconym golu chłopacy się rozsypali i w końcówce dali sobie wbić kolejne dwa oczka. I tak to było dość spore osiągnięcie.
W lidze po 4 kolejkach na koncie 6 punktów. Dwie wygrane i dwie przegrane, nie najgorzej.

Pora rozegrać więcej spotkań, ciekawe co przyniesie przyszłość.

Dzięki za wszelakie porady odnośnie kolejnych zespołów. Pozdrawiam.

jimiH1967 Młody aktywista

Ja obecnie prowadzę włoską drużynę Ancona. Zacząłem w Serie C jako zespół poniżej środka tabeli/walczący o utrzymanie. W pierwszym sezonie udało się awansować po barażach do Serie B (fuksem, w lidze zająłem 5 czy 6 miejsce). W trzecim sezonie awansowałem do Serie A. Spokojnie się utrzymałem i co sezon poprawiałem pozycję. Strasznie ciężko było przebić Juventus, zdobyli chyba 3 razy z rzędu LM, ale udało się - obecnie gram 12 sezon i w ostatnich dwóch sezonach zdobyłem scudetto. Raz też zdobyłem Puchar Włoch. Teraz pora na LM, bo najdalej doszedłem do ćwierćfinału.

pdg90 Partyzant

Leyton Orient! Dobra opcja, przyjemnie się gra.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
19.07.2017 00:50    #1958     Sufler - Problemy techniczne - Real name fix
Skoro edytowałeś je w dodatku, to od nowa. Gra korzysta z pliku z dodatkiem jedynie w momencie tworzenia nowej gry (nakłada zestaw zmian na oryginalną bazę), a nie w czasie rzeczywistym.
twitter.com/Ceyvol

Dashe Partyzant

Zwolay, dzięki, mega zadowolony jestem po wygraniu z Reading. To nie był przypadek, po prostu byliśmy w meczu z nimi lepsi. Potwierdził to wynik i statystyki. Taktyka była świetnie dobrana i plan zrealizowany w 100%.

Co do transferów, fakt. Niestety niema czym zaszaleć, totalna klapa z budżetem. Osobiście dokonałem zaledwie dwóch ruchów na obecną chwilę na rynku transferowym. Pierwszy to wzmocnienie w postaci ofensywnego środkowego pomocnika dostępnego z wolnego transferu, zaś drugie wykupiłem bramkarza obecnie wypożyczonego z QPR. Jeszcze trochę monet zostało w budżecie więc jakieś wzmocnienie z darmowego transferu być może zrobie przed końcem tranferów, ale bez szału zapewne.

Moim celem jest utrzymać się w lidze i tyle, nie chcę wojować o nic więcej. Za to puchary są priorytetem i chcę powalczyć o coś więcej żeby zdobyć sympatię kibiców i zarządu. Taki cel na ten sezon.

Ogólnie w FM mimo iż gram długo nie jestem jakimś mega specjalistą od taktyk i rozwijania zespołów. Dlatego cieszę się z małych sukcesów. Pozdrawiam!

Zwolay Partyzant

Hahah-ja też póki co w Bristolu bez sukcesów-trzeba się nastawić na ciężki sezon i gryzienie trawy do końca :) Gratuluję oklepania Reading-puchary dopiero przede mną-póki co skupiam się na sensownym zagospodarowaniu skromnej kasy na jakieś wzmocnienia ale -nie ma co ukrywać-za bardzo się nie da zaszaleć....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.