[quote="marjan99"]Realistyczne transfery też mam odznaczone czyli to jednak musi chodzić o znajomośc swiata . W takim razie trzeba kontynuować poszukiwania na własną ręke ( jak narazie owocne bo juz dwóch zdolnych 16 latków znalazlem
)
Dzieki za szybką odpowiedź
[/quote]
Jeżeli poszukujesz 16'latków (albo ogólnie mówiąc 'newgenów' ) to możesz to zrobić poprzez spojrzenie na światowe transfery:
1) klikasz kulę ziemską (prawy górny róg ekranu)
2) wybierasz świat (chyba że chcesz się ograniczyć do jakiegoś regionu)
3) wybierasz transfery
4) wybierasz 'nowi zawodnicy' (czy jakoś tak - obecnie nie mam dostępu do gry)
Ukaże Ci się lista WSZYSTKICH newgenów którzy w danym okresie (miesiącu) zostali stworzeni przez grę. Oczywiście możesz się 'cofnąć' do poprzednich miesięcy.
Niestety - liczba newgenów jest wręcz przytłaczająca, więc przekopiowanie tego do listy życzeń (gdzie będziesz nakładał filtry) trochę potrwa.
) Dzieki za szybką odpowiedź
[/quote]Jeżeli poszukujesz 16'latków (albo ogólnie mówiąc 'newgenów' ) to możesz to zrobić poprzez spojrzenie na światowe transfery:
1) klikasz kulę ziemską (prawy górny róg ekranu)
2) wybierasz świat (chyba że chcesz się ograniczyć do jakiegoś regionu)
3) wybierasz transfery
4) wybierasz 'nowi zawodnicy' (czy jakoś tak - obecnie nie mam dostępu do gry)
Ukaże Ci się lista WSZYSTKICH newgenów którzy w danym okresie (miesiącu) zostali stworzeni przez grę. Oczywiście możesz się 'cofnąć' do poprzednich miesięcy.
Niestety - liczba newgenów jest wręcz przytłaczająca, więc przekopiowanie tego do listy życzeń (gdzie będziesz nakładał filtry) trochę potrwa.

) Z góry dziękuje za odpowiedzi
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty