Musze napisać mam już dość grałem cały rok i nie wygrałem ani razu europejskiego pucharu ani uefa ani LM cały rok założyłem że co by się nie działo nie dam alt f4 i od nowa nie oszukujmy się każdemu to się zdarzało i ja cały rok dawałem radę grałem po kilka sezonów różnymi klubami i się nie da bo nie chce mi się dostawać w dupe w finale po jednym rożnym albo remisować na wyjeździe i nagle u siebie w rewanżu 0-1 po jednej kontrze a potem mecz leci co bym nie robił bez choćby jednej akcji i tak grałem waliłem pięścią w co popadnie doszło do tego że w końcu rozwaliłem laptopa dokładnie tak w niego zajebałem że padł dysk twardy naprawiłem i gram znowu mówie dam rade zacząłem bezrobotny wzięła mnie barca bo sie nastawiłem żeby już tylko wygrać europejski puchar i co półfinał LM pierwszy mecz z juve 3-1 dla mnie rewanż do 70 min 0-0 oni 2 strzały ja 9 nagle następują 2 min trace 2 bramki w statystykach w strzałach 10-9 wszytsko robiłem cały mecz rozmowy motywacyjne zmiana w kryciu w taktyce a oni nic nie zmieniają potrzebują 2 bramek i nic nie zmieniją w taktyce i tak jest zawsze nigdy komputer nie zmienia taktyki często patrzyłem i tego nie robią cały mecz jedną ja wiem że mógł nagle trener krzyknąc niby albo zmienić nastawienie czy coś ale kur no bez przesady 70 min nie graja nic a nagle co allegri to kurwa merlin a potem co koniec ja szarża ludzi do przodu gra na aferę itd itp i jednej zajebanej akcji nie ma nawet kurwa strzału. Bo mi się nie chce grac 2-3 dni już później klepać wszystkich w lidze i grac tylko z myślą o LM i dostać w pizde ja nie chce co sezon wygrywać bo nie jest realistyczne ale żebym kur chociaż razy wygrał a tu się nie da.

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty