Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Darein Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Musze napisać mam już dość grałem cały rok i nie wygrałem ani razu europejskiego pucharu ani uefa ani LM cały rok założyłem że co by się nie działo nie dam alt f4 i od nowa nie oszukujmy się każdemu to się zdarzało i ja cały rok dawałem radę grałem po kilka sezonów różnymi klubami i się nie da bo nie chce mi się dostawać w dupe w finale po jednym rożnym albo remisować na wyjeździe i nagle u siebie w rewanżu 0-1 po jednej kontrze a potem mecz leci co bym nie robił bez choćby jednej akcji i tak grałem waliłem pięścią w co popadnie doszło do tego że w końcu rozwaliłem laptopa dokładnie tak w niego zajebałem że padł dysk twardy naprawiłem i gram znowu mówie dam rade zacząłem bezrobotny wzięła mnie barca bo sie nastawiłem żeby już tylko wygrać europejski puchar i co półfinał LM pierwszy mecz z juve 3-1 dla mnie rewanż do 70 min 0-0 oni 2 strzały ja 9 nagle następują 2 min trace 2 bramki w statystykach w strzałach 10-9 wszytsko robiłem cały mecz rozmowy motywacyjne zmiana w kryciu w taktyce a oni nic nie zmieniają potrzebują 2 bramek i nic nie zmieniją w taktyce i tak jest zawsze nigdy komputer nie zmienia taktyki często patrzyłem i tego nie robią cały mecz jedną ja wiem że mógł nagle trener krzyknąc niby albo zmienić nastawienie czy coś ale kur no bez przesady 70 min nie graja nic a nagle co allegri to kurwa merlin a potem co koniec ja szarża ludzi do przodu gra na aferę itd itp i jednej zajebanej akcji nie ma nawet kurwa strzału. Bo mi się nie chce grac 2-3 dni już później klepać wszystkich w lidze i grac tylko z myślą o LM i dostać w pizde ja nie chce co sezon wygrywać bo nie jest realistyczne ale żebym kur chociaż razy wygrał a tu się nie da.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
27.07.2017 22:54    #1912     Sufler - Edytor - Drużyna rezerw/zespół II/ zespół B
Angole od 7 lat o to pytają i nadal nikt nie wie :P

"B Team" odróżnia chyba to, że mogą być grywalne (przynajmniej te oryginalne - hiszpańskie, porugalskie - są).
"II Team" i "2 Team" to już raczej tylko kwestia wygody w nazewnictwie (nie trzeba osobno nazywać każdych rezerw, tylko wybierasz pasującą opcję) oraz ikonki na menubarze.

Gdy szukaliśmy metody na "pogorszenie" wyników rezerw w PLU, testowaliśmy każdą z opcji, ale nie było żadnej różnicy w zachowaniu zespołów. Tak samo wzmacniały się piłkarzami z 1. drużyny i rozbijały niższe ligi, więc żadnymi ograniczeniami raczej też się nie różnią.
twitter.com/Ceyvol

ultimate Partyzant

Lazio, Internazionale czy Napoli? Ktoś coś grał? Jak wrażenia, jacyś piłkarze warci uwagi (w sensie do rozwoju lub sprowadzenia)?

dande Partyzant

27.07.2017 12:51    #1914     Sufler - Porady do gry - Poziom natężenia treningu
Na 25 zawodników niezadowolonych z natężenia jest może 5 (plus kilku nieistotnych juniorów), ale dość kluczowych. Samo zadowolenie (zachwycenie? piszę z pracy, nie mam podglądu do FMa teraz) z treningu drużynowego wyrażają prawie wszyscy, może 2 jest neutralnych. I uważam, że średnie natężenie jest optymalne.
I napisałem wyżej, że próbowałem usunąć trenowanie atrybutu lub zagrania i nie pomogło.

ultimate Partyzant

27.07.2017 12:43    #1915     Sufler - Porady do gry - Poziom natężenia treningu
Próbowałeś zmniejszać natężenie treningu drużynowego? Jeżeli to nic nie pomoże to spróbuj usunąć trenowanie nowego zagrania oraz poszczególnego atrybutu. Obciążenie powinno się zmniejszyć.

ultimate Partyzant

[quote="krystian125_chudy"]Szukam klubów, które są prawdziwymi kuźniami talentów. Kraj bez znaczenia, nie musi to być topowy zespół.[/quote]
Benfica, Sporting Lisboa, Porto, AS Monaco, Southampton, Shakhtar Donetsk, Dynamo Kyiv, Salzburg, PSV, Athletic Bilbao, Anderlecht, Malmo, Paritzan Belgrad, Atalanta, Sparta Praga, Łudugorec, FK Sarajevo, Schalke, Stade Rennais, Olympiakos, Midjtylland, Dinamo Bucaresti... Masa jest tych klubów.

dande Partyzant

27.07.2017 12:38    #1917     Sufler - Porady do gry - Poziom natężenia treningu
Witam,
Przeszukałem już chyba całego FMa i nie znalazłem takiej opcji. Kilku zawodników narzeka na zbytnie "natężenie treningu". Faktycznie, wchodzę w "zawodnika" i jego profil treningowy - ćwiczy np. nowe zagranie, trening indywidualny + zespołowy i natężenie jest wysokie.
I nie ma nigdzie opcji by pojedynczemu zawodnikowi zmniejszyć natężenie. Gdy zrezygnuję z np. nowego zagrania czy z innej opcji - natężenie się nie zmienia.
Dodam, że trening drużynowy ustawione natężenie jest na średnie i gram GKSem Katowice ESA 18. Próbowałem też by asystent mi to zmienił, ale odsyła do mnie, bym ja szukał.

kajn Partyzant

Gram West Hamem, z którym do 2020 udało mi się 2 razy wygrać ligę, raz LM I raz dotrzeć do finału LM.
Wypożyczałem go do średniaków ligowych (Lazio, FC Sochaux) I nigdzie sobie nie poradził pomimo tego, że AI cały czas wystawiało go w podstawowym składzie. Ale może masz racje z tym, że był wystawiany na innej pozycji niż nominalna.
Tyle, że żeby otrzymywać tak niskie noty musiałby grać kompletną kupę przez cały czas I to mnie zdziwiło bo u mnie gość jest wartościowym zmiennikiem Laniziniego, który to z kolei rozwinął się niesłychanie dobrze.

student137 Partyzant

Bo gwiazdki odnoszą się do twojego obecnego składu, A dokładniej gwiazdki odnoszą się względem Twojego najlepszego gracza. (Jak pójdzie do Realu to mu spadnie do 0,5) :D

AS7 Partyzant

Witam,postanowiłem,że zagram w 5 lidze angielskiej,a konkretniej Chester(em?)Błąd się pojawia się gdy zaczynam karierę i wchodzę obczaić zawodników, a tam wszyscy mają po 3,5 i 4* umiejętności.
Wie ktoś jak to naprawić?Żeby nie było hejtu to napisze że to mój pierwszy FM. :) ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution