Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

krolewski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.08.2017 22:25    #1821     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Real wygrał w tamtym sezonie Ligę Mistrzów, a w obecnej edycji grają 4 hiszpańskie kluby, więc tak to nie działa.

R.Baggio Partyzant

[quote="CzajaM"]Polecam na tej liście newgenów zaznaczyć ptaszek przy pierwszym graczu. Następnie zjechać na sam dół listy i trzymając ctrl+shift kliknąć w ptaszek ostatniego gracza. Wtedy zaznaczy się nam cała lista.[/quote]

I pamiętać, że nie da się przekopiować (na jednym zaznaczeniu graczy) do listy więcej jak 500 graczy. Więc jak danego miesiąca masz na przykład 2'500 newgenów, to trzeba podzielić na minimum 5 'kopiowań'.

CzajaM Partyzant

Polecam na tej liście newgenów zaznaczyć ptaszek przy pierwszym graczu. Następnie zjechać na sam dół listy i trzymając ctrl+shift kliknąć w ptaszek ostatniego gracza. Wtedy zaznaczy się nam cała lista.

dande Partyzant

29.08.2017 14:34    #1824     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Niech mnie ktoś poprawi, ale przy wygranej LM i jednoczesnym awansie w lidze do LM kraj nie dostaje "bonusowego" miejsca?

Emilooo Partyzant

Jeżeli edytory czasu rzeczywistego tego nie obejmują, to nie ma innej możliwości. Pozostaje grać dalej i nie zwracać uwagi lub edytować nazwę bezpośrednio w tym dodatku i rozpocząć karierę od nowa.

jekert Partyzant

Po rozegraniu kilku sezonów i awansie zauważyłem literówkę w krótkiej nazwie rywala ligowego (Kawarianka zamiast Kalwarianka). Jak to poprawić? Denerwujące to trochę.
In-game Edytor FM tego nie łapie, to samo FMRTE. Zmiana w pliku fake również nie poprawia tego.

Nie chce od nowa rozpoczynać rozgrywki.

Foxyr Partyzant

28.08.2017 16:41    #1827     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Sorry, że post pod postem, ale mam zupełnie nowe zagadnienie, apropo którego zastanawiam się czy to FM popełnił błąd, czy ja. Otóż sprawa wygląda tak, że właśnie skończyłem sezon w Ligue1, a moje Rennes zajęło sobie czwarte miejsce. Z Ligue1 mistrz i wice-mistrz mają awans bezpośredni do fazy grupowej LM, trzecie miejsce o LM walczy w barażach. Czwarte musi zadowolić się LE. Jednak niedługo po zakończeniu sezonu w Ligue1 rozegrano oczywiście finał Ligi Mistrzów. W tym finale PSG pokonało Menchester United. I tu zaczyna się na dobrą sprawę mój problem. Otóż sądziłem, że skoro PSG ma miejsce w LM z racji jej wygrania, to automatycznie drugie i trzecie miejsce w Ligue1 gra w fazie grupowej tych rozgrywek, a czwarte miejsce (czyli ja) czeka jeszcze baraż o udział w LM. Jednak... tak się nie stało. Obecnie w kalendarzu mam miejsce "zarezerwowane" na eliminacje LE (nie poznałem jeszcze rywala). Co myślę jest nie bez znaczenia, między ostatnią kolejką Ligue1 a finałem LM chciałem ściągnąć do klubu Odegarda. Sam zawodnik jednak odmówił negocjacji, ponieważ mój klub nie gra w LM. Jednak po tym jak PSG wygrało finał LM złożyłem znów ofertę za Norwega, Real znów ją przyjął i tym razem już piłkarz bez problemu podpisał kontrakt (nawet nie chciał żadnych zapewnień przed negocjowaniem kontraktu, obecnie już jest u mnie w klubie). Wygląda na to, że i Odegard był pewien, że zagramy w LM. Proszę o podpowiedź, ja coś sobie źle "wyliczyłem" czy też gra niejako ukradła mi miejsce w LM?

Zymon Partyzant

Mój laptop to :
Procesor Intel(R) Core (TM) i5-4210U CPU @ 1.70 GHz 2.40 GHz
Ram - 8gb
karta graficzna HD Graphics Family oraz NVIDIA GeForce 840M
Ile lig mogę wybrać na tym sprzęcie do grania ? Bazę przeważnie biorę małą FM2010
był - będzie - jest zawsze IKS!

armbi Partyzant

[quote="Slayer666"]Odnalazłem sesja bodajże z listopada 2016 więc jeszcze sprzed finalnej łatki,jeśli wrzucę do niego także którą zrobiłem już na finalnej ławce to wszystko będzie gracie?nie muszę zaczynać nowej kariery,Nie?[/quote]

Witać. Jeśli wrzucisz do niego także ławce to tak - my będziecie gracie, ale nie wiadomo czy tobie pójdziesz, tzn nie ma pewności czy u ciebie będzie gracie. NIe musisz zaczynac nowa kariea, nie. Się okaże się po finalnej ławce.

Saidi1 Partyzant

Witam

Od paru dni wyskakuję mi tylko podczas meczu w 3D taki błąd Program Football Manager 2017 17.3.2f970983 (uptade) przestał działać.
Mam nowego laptopa zgrałem cały swój save i pliki z dodatkami ze starego laptopa. Nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu.
Szukałem w goglach jakiegoś rozwiązania ale nie znalazłem nic co mogło by pomóc. Czasami gram 2 godziny i nic czasem 5 min i błąd.
Proszę o pomoc na pewno ktoś się z tym już spotkał.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.