Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.04.2007 16:33    #1411     Sufler - Porady do gry - Jak się pozbyć zawodnika?
Najwidoczniej ma jakiś kryzys formy. Na twoim miejscu zostwiłbym go w drużynie być może jest przemęczony i trzeba go wysłać na urlop to napewno mu pomoże ,a jeżeli chcesz go się jednak pozbyć to oddaj go na wolny transfer.

msinter Młody aktywista

24.04.2007 21:44    #1412     Sufler - Porady do gry - Bardzo zaangażowane podejście.
Ale ja np. w ogóle nie biorę urlopów, a mam Bardzo zaangażowane podejście 5/20 ...
Dla mnie wcześniej było oczywiste, że jak się bierzę urlop, to zaangażowane podejście maleje.. Ale mi chodzi głównie o INNE czynniki wpływające na to...

fudi Przodownik pracy

24.04.2007 21:02    #1413     Sufler - Porady do gry - Bardzo zaangażowane podejście.
Jak np nie chce Ci sie grać meczu i odchodzisz na jednodniowy urlop to wtedy Ci ta wartość spada bo lekceważysz swoich piłkarzy.

bury86 Młody aktywista

24.04.2007 20:15    #1414     Sufler - Porady do gry - Bardzo zaangażowane podejście.
Nie jestem pewny, ale gdy na ostanie 2kolejki ligowe udalem sie na krotki urlop a mecze poprowadzil asystent spadlo mi wartosc tego o 2 ,ale od czego wieciej moze do zalezec sam chetnie bym sie dowiedzial.

chaos__84 Partyzant

23.04.2007 22:52    #1415     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Ja grałem zaglebiem sosnowiec i gdy juz nie bawila mnie liga polska nie przedłuzylem kontraktu poszedlem na urlop z opcja wysyłaj podania o prace i zgłosila sie po mnie atalanta bergamo uwczesny beniaminek :) i jak tu pogralem 2 sezony ( 2 razy vice mistrz 1 puchar włoch i finał LM) to juz proponowali mi robote w HSV (mistrz niemiec) palermo nawet zespól z ligi argentynskiej :)

mortty Partyzant

13.04.2007 21:11    #1416     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie w drugim a w 3(hehe)

save&load użylem raz po przegranym finale w karnych w drugim sezonie w finale ale po wczytaniu i tak przegralem więc i to nie ma znaczenia
wiem że jest to mało prawdopodobne. Lae czemu zakladacie taki forum jeżeli i tak nie wierzycie w to co sie pisze i mowicie że oszukuje
jeżeli można sie ochwalić to wlaśnie to robie na tym forum

nie chce abyście mnie nazywali fergusonem bo tak "bezcześcicie" jego imie:
moge dać wam screeny z każdego sezonu z transferów
ale wiecie że wystarczy wybrać dobrą taktykę i trzeba mieć troch szczęścia
może twój kolega jest super graczem ale ja was nie oszukuje
wystarczy troche pracy zatrudnienie sztabu i to wszystko bo jak sie ma asystenta pedro luis jaro to jak nie wie sie jaką taktykę wybrać idzie sie na urlop na czas meczu i on robi odpowiednia taktykę wraca sie przed mecze,m i ju

giersik Przodownik pracy

12.04.2007 18:40    #1417     Sufler - Porady do gry - TRENING!!!
To zależy od:
- czasu (np.w lipcu piłkarze wracają z urlopów i im staty spadają),
- bazy treningowej (im lepsza, tym bardzej staty rosną)
- treningiem (może za duże obciążenia)
- kontuzją
- zmęczeniem (zbyt dużo meczów rozegranych przez zawodnika)
- iiii...nie wiem czym ;]

sefko1 Przodownik pracy

05.04.2007 21:02    #1418     Sufler - Porady do gry - Serie C
Powiem tak. Przez ostanią godzine postanowiłem to sprawdzić. Wziełem klub Bari (Serie B). Włączyłem urlop na cały sezon.
W pierwszym sezonie nie mogłem sprowadzić żadnego gracza spoza UE.
W drugim sezonie mimo, że Bari nadal grało w serieB mogłem zakontraktować gracza z serieB. Na dowód obrazek. Tak więc nie wpierajcie mi, że nie mogłem sprowadzić do Ternany Afanasieva po awansie do serieB

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
05.04.2007 17:54    #1419     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
Jeśli jest taka możliwość wyślij go na urlop, lub daj mu odpoczynek (interakcja z piłkarzem). Przydziel go do treningu ogólnego... No i daj mu trochę czasu, niekiedy musi strzelić jedną bramkę by się przełamać...

Demq Partyzant

05.04.2007 17:50    #1420     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
Mój napastnik jest strasznie nieskuteczny. Owszem stara się, pracuje, ale goli nie strzela. Trening ma dobry- statsy niby mu idą do góry. Co mam zrobić, wysłać go na urlop czy cuś?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.