Jak się pozbyć zawodnika?

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.04.2007, 16:27    Pytanie
Mam problem. Chce sie pozbyć pewnego zawodnika i nie moge znaleźć na niego chętnych, mimo, że chce go oddac za darmo! Nie było by w tym nic dziwnego, ale piłkarz ten ma bardzo dobre statystyki, więc dziwi mnie brak ofert(nie chce tez sam rozwiązać kontraktu)
Może poradzcie chociaż co zrobić, żeby zaczął lepiej grać, bo to co prezentuje to tragedia(zawsze ma gorszą ocene od nnych zawodników meczu), a nie wiem dlaczego bo w swoim pierwszym sezonie był u mnie czołowym zawodnikiem i strzelcem, w następnych to już porażka. Co się stało? Dodam tylko ze przez cały czas gram taką samą taktyką, a grajek gra na tej samej pozycji przez cały czas. Nie pomagają goźby i kary. Piłkarz cały czas jest zadowolony z życia, od czasu do czasu dostaje tylko komunikat, że nie zamierza on przejmować się swoją nieskutecznością. Dołączam profil tego piłkarza.

Bartez Przodownik pracy

0
27.04.2007 16:31    #1
Spróbuj ustawić gościa na innej pozycji niż natej, której gra. Ewentualniemożesz przydzielić mu inne zadania takdyczne niż te które ma. A jeśli chcesz go sprzedać, to niestety, ale musi grać regularnie i najlepiej strzelać gole bo widzę że może grać na pomocy ale i na napadzie.

Użytkownik uznał post za pomocny

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.04.2007 16:33    #2
Najwidoczniej ma jakiś kryzys formy. Na twoim miejscu zostwiłbym go w drużynie być może jest przemęczony i trzeba go wysłać na urlop to napewno mu pomoże ,a jeżeli chcesz go się jednak pozbyć to oddaj go na wolny transfer.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.04.2007 16:33    #3
Ja Ci radzę wystawiać go w meczach pucharowych [gdy pierwszy mecz wygrałeś]- niech jego wartość nieco wzrośnie]. Później w okienku transferowym staraj się go sprzedać- możliwe, że ktoś się skusi, gdy gracz gra regularnie łatwiej znajdują się chetni. Albo 'przedłuż' z nim kontrakt do najbliższej daty [np. gdy masz u siebie styczeń 2007 rok to do 30.6.07], jakiej możesz i odejdzie on po sezonie za darmo- problem z głowy, gdyż nie będzie on zajmował budżetu płacowego. P:)

fudi Przodownik pracy

0
27.04.2007 16:55    #4
Wrzuc go na 2 tygodnie do rezerw i wtedy sprobuj. A jak chcesz sie go pozbyć to po prostu zwolnij na wolny transfer ;)

aberdeen Młody aktywista

0
27.04.2007 17:05    #5
Niestety to nie wina przemęczenia, bo cały poprzedni sezon tak kiepsko grał:(

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.04.2007 17:20    #6
Rozwiąż kontrakt za porozumieniem stron lub wypożycz do klubu filialnego.

Djkamo Młody aktywista

0
27.04.2007 17:36    #7
Ja bym go wypożyczył do klubu filialnego... tam by się przełamał i przy odrobinie szczęścia znowu mógłby być kluczowym zawodnikiem twojej formacji

Scout Młody aktywista

0
27.04.2007 18:56    #8
U mnie Defoe też miał kryzys(5 meczów bez gola), to go posłałem do rezerw. Postrzelał gole słabszym bramkarzom i się przełamał. Napier**** gole równo :)

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
27.04.2007 20:58    #9
ja bym sprobowal przenies go do rezerw i dac mu szanse w meczu w ktorym bedzie latwy przeciwnik np puchar jakis abo cos innego jezeli sie nie sprawdzi to znaczy ze jest slaby

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.