Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

martin Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.05.2007 17:42    #1381     Sufler - Porady do gry - Błąd
weź urlop na kilka dni.a jak nie pomoże to zrób reinstalkę gry.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

07.05.2007 17:36    #1382     Sufler - Porady do gry - Błąd
sproboj wziac urlop na ten dzien kiedy ci sie wywala. czesto pomaga

kusia Partyzant

07.05.2007 14:30    #1383     Sufler - Porady do gry - Problem duży!!!POMOCY!!!!
Byłam na urlopie i to samo wyskoczyło.Czyli waszym zdaniem nic innego juz nie pomoże???

rokfor Partyzant

07.05.2007 13:27    #1384     Sufler - Porady do gry - Problem duży!!!POMOCY!!!!
Wlacz sobie opcje autosave np codziennie i wyslij sie na urlop przed 25 na jakies 3 dni... ja tak robie bo mi tez ten blad wyskakuje...:/ jak nie pomoze to juz sam nie wiem co zrobic...

sefko1 Przodownik pracy

05.05.2007 12:41    #1385     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Dziwne pytanie jak na sufler. Zresztą dziwne wogóle. Co to za przyjmeność grania, gdy całą odpowiedzialność za wynik ponosi asystent. Sam miałem podobną sytuacje. Miałem problem ze znikającym terminarzem w Lidze Szwajcarskiej. Ktos poradził mi, abym włączył urlop. Tak zrobiłem i resze rundy jesienej dobrał mój asystent. Miał on świetną passe (7zw. 1rem. 1por. ,bylismy 1 w Lidze) i w sumie mógłbym kontynuwać tę rozgrywkę. Ale wtede sukces nie byłbym moim sukcesem, ale wspólnym. A ja nie lubie się dzielić. Tak więc wróciłem do poprzedniego sejwa i gram sam. Idzie mi trochę gorzej, ale wiem, że wszystko co zdobędę będą zawdzięczał tylko sobie i swoim umiejatnościom. I taką grę polecam. Nie zawsze ma się sukcesy, ale każdy sukces smakuje podwójnie.

A co do drugiego wątku poruszanego w tym temacie. Nie zawsze zgadzam się z wypowiedziami Seja, Adamoo oraz innych członków ich grupy. Co nie znaczy, że nie szanuje ich pracy. Dobrze, że na Naszej FM-owej Scenie pojawiła, się nowa strona. Życzę Wam sporo sukcesów i chęci, aby te dzieło kontunuwać. Napewno będę tam zaglądał.
P.S. Co nie znaczy, że nie będę krytycznie Was oceniał.

sm1leY Młody aktywista

05.05.2007 12:21    #1386     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Pamiętam ,że grałem Newcastle byłem 5 w tabeli i miałem następny mecz z ManUtd. miałem 14 strzałów na bramkę z tego 3 celne a Manchester 7 strzałów 6 celnych i przegrałem 6-0
To jak sie wkur... zaczęłem rzucać klawiaturą(myszki szkoda-130zł) walić w biurku i wzięłem sobie urlop wyłączyłem monitor poszedłem sobie jakoś odreagować na dwór wracam patrze a tu jestem 4 w tabeli i już praktycznie koniec sezonu ;d.
Już więcej na urlop nie poszedłem.Nawet nie zachęciły mnie jakoś te dobre wyniki osiągane przez asystenta.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

05.05.2007 11:13    #1387     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
panowie panowie, spokój :P po co sie nawzajem "obrzucać błotem". jesli chce, niech gra z tymi urlopami, w końcu Fm ma dostarczać rozrywke, jesli ktos sie przy tym dobrze bawi, jego sprawa.

marask506 Młody aktywista

05.05.2007 00:24    #1388     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Karpin ale on co 3 mecz daje urlop, no to jeśli takie dzieci nie mają ojca co 3 dzień to na pewno będzie im źle i z czasem moa pomyśleć że mu na nich niezbyt zależy - tak samo jest z manago, jeśli piłkarze widzą że się nie przykładasz to oni też się nie będą przykładać
a w ogóle to te staty menagerskie lecą w dół

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.05.2007 00:08    #1389     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
[quote=marask506]O! mam dobry przykład
masz dzieci, nie chce Ci się ich pilnować i zostawiasz je żeby robiły sobie co chciały a one stają się bandziorami i Cię nie lubią tak samo jak piłkarze Ciebie
nie mogłem nic lepszego wymyślić :D[/quote]

No nie powiem, aby to był dobry przykład. On nie zostawia piłkarzy bez niczego, zęby sobie kopali piłkę, tylko daje im asystenta, który ich poprowadzi. To tak, jakbyś sobie nie radził z 4 dzieci i znalazł dla nich opiekunkę, wyjechał na tydzień, dzieci pod okiem opiekunki uspokoją się, są grzeczniejsze, a Ty wracasz i jesteś zadowolony. Urlop to czasami mądre rozwiązanie, gdy nie radzisz sobie z zespołem, asystent wprowadza nową taktykę i skład, wygrywają, Ty wracasz i prowadzisz ich podobnie do asystenta.

marask506 Młody aktywista

04.05.2007 23:59    #1390     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
mogłeś np. Urlop albo coś innego bo mi to "jestem uzależniony" zaraz nie z FM sie skojarzyło
albo trzeba było jak w poście wziąć uzależniony w cudzysłów

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.