Jestem uzależniony.

supertaktyk Proletariat

0
04.05.2007, 23:46    Pytanie
Sorka jeśli to pytanie nie na sufler, ale chcę wiedzieć, czy coś mi możecie doradzić.

Jestem "uzależniony" od brania urlopów. Rozegram np. 2 mecze z czego w tym drugim meczu gram słabo i na następne biorę urlop. Czy jakoś można się od tego odzwyczaić?

marask506 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.05.2007 23:54    #1
następny super tytuł:)
staraj się grać samemu, a co Ci to daje że bierzesz urlop?? masz chociaż dobrego asystenta??
chyba nie ma na to rady ale próbuj samemu wygrywać

Post pomocny

supertaktyk Proletariat

0
04.05.2007 23:57    #2
marask506 - skoro jesteś taki mądry to powiedz jak miałem go zatytułować? Napisać w tytule cały problem, a tu dodać: j.w.?

Post pomocny

0
04.05.2007 23:57    #3
O! mam dobry przykład
masz dzieci, nie chce Ci się ich pilnować i zostawiasz je żeby robiły sobie co chciały a one stają się bandziorami i Cię nie lubią tak samo jak piłkarze Ciebie
nie mogłem nic lepszego wymyślić :D

Post pomocny

0
04.05.2007 23:59    #4
mogłeś np. Urlop albo coś innego bo mi to "jestem uzależniony" zaraz nie z FM sie skojarzyło
albo trzeba było jak w poście wziąć uzależniony w cudzysłów

Post pomocny

bury86 Młody aktywista

0
04.05.2007 23:59    #5
poprostu nie lubisz tej gry az tak, ja nie biore wogole urlopow bo to tak jakbym ine ja gral:/ bez sensu, czasami tlyko moj asystent prowadzi sparingi i to tyle, i branie urlopow to nie uzaleznienie, czytajac tytul mysalem ze bedzie cos w stylu ze grasz w Fm po 10-12 godz na dobe tak jak to mi sie czasami zdaza jak mam wolny dzien.
Nie chce zebys ten moj tekst ocenial jako pomoc bo wg mnie to nie temat na sufler wiec nie chce lapac punktow za nic=)
Pozdro

Post pomocny

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.05.2007 00:08    #6
[quote=marask506]O! mam dobry przykład
masz dzieci, nie chce Ci się ich pilnować i zostawiasz je żeby robiły sobie co chciały a one stają się bandziorami i Cię nie lubią tak samo jak piłkarze Ciebie
nie mogłem nic lepszego wymyślić :D[/quote]

No nie powiem, aby to był dobry przykład. On nie zostawia piłkarzy bez niczego, zęby sobie kopali piłkę, tylko daje im asystenta, który ich poprowadzi. To tak, jakbyś sobie nie radził z 4 dzieci i znalazł dla nich opiekunkę, wyjechał na tydzień, dzieci pod okiem opiekunki uspokoją się, są grzeczniejsze, a Ty wracasz i jesteś zadowolony. Urlop to czasami mądre rozwiązanie, gdy nie radzisz sobie z zespołem, asystent wprowadza nową taktykę i skład, wygrywają, Ty wracasz i prowadzisz ich podobnie do asystenta.

Użytkownik uznał post za pomocny | Anuluj

supertaktyk Proletariat

0
05.05.2007 00:11    #7
Dzieki Karpin właśnie o takie coś mi chodziło. Tylko nadal mam z tym problem, ale wbrew powszechnej opini lubię FM'a, tylko szybko załamują mnie porażki.

Post pomocny

Bartez Przodownik pracy

0
05.05.2007 00:14    #8
Weź chłopie nick zmień bo się mija z graniem w FM`a

Post pomocny

Bartez Przodownik pracy

0
05.05.2007 00:21    #9
PS.
A skoro załamują cię porażki, to za prawdę powiadam Ci, daj sobie spokój. Nie warto się zadręczać. Żeby Ci psycha siadła?? :)

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution