Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

shearerr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1. Polska liga jest atrakcyjna po 15 latach gry ;)
2. Reputacja ligi wynosi 18 po 15 sezonach a co do cen to sie zgadzam
3. 5 mln funtow za tealent 180 C.A to nie jest duzo w porownaniu z takimi beztalenciami jak zurawski no chyba ze ty go uwazasz za gwiazde!!!!????
nie wiem Malkovic oco ci chodzi ale widze ze nie przeczytales tekstu ze zrozumieniem chyba nie asz tak bardzo zle pisze po polsku??? hmmm jesli tak to sorka ale to nie moja wina nie moglem dokonczyc szkoly w polsce bo musialem wyjechac

wiec dla twojej swiadomosci chodzi mi oto ze ceny pilkarzy nie zwiekszaja sie rowno z reputacja lkigi i kulbu no moze minimalnie... nop jezeli liczac za 15 lat poziom ligi bylby polskiej taki jak we wloszech no to sorry ale porownywanie cen za zurawskiego ktory gra w lidze szkockiej do gwiazdy ktora ma 180 C.A i gra w jednej z najlepszych lig swiata to jak porownianie cen christiano ronaldo do zurawskiego ;)
wiez nie przypomianj mi cen bo nie musisz nastepnym razem napisz cos madrego ;)

Bartez Przodownik pracy

24.04.2007 20:08    #1542     Sufler - Porady do gry - prestiż klubu a ligi
A ja powiem tak. Lczy szię reputacja klubu i ilość kasy jaką posiadasz. To przede wszystkim. Takie jest moje zdanie.

Malkovic Partyzant

1. Polska liga jest nie atrakcyja wiec nie przyciąga dużych klubów
2. Niska reputacja naszej ligi powoduje, że ceny są niższe, a ich wzrost jest prawie nie widoczny
3. 5 mln funtów to nie jest niska wartość;) Przypomnieć muszę, iż tyle nie jest wart Boruc i Żurawski ;]

shearerr Partyzant

Nie ma to najmniejszego znaczenia czy rozwijajacy sie kraj czy nie bo nawet jezeli szachtar donieck by mial talent z P.A 180 i odpowiednio wysokim C.A to i tak cena by byla wyzsza nisz umnie za takiego samego pilkarza wiem bo sparawdzalem :) a tak poza tym gospodarka niema asz tak wielkiego znaczenia np na Ukrainie gospodarka jesta taka no chyba wszyscy wiemy jaka no i niewplywa tak bardzo na ceny pilkarzy bo sa one w realnym swiecie na podobnym poziomkie jak na zachodzie liczy sie glownie reputacja klubu i ligi a wiemy ze Ukraina ma silna lige

TehRegent Partyzant

22.04.2007 23:00    #1545     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
5 sezonów:

- 3 tytuły mistrzowskie.
- 2 Puchary Polski.
- 3 Superpuchary.
- Ćwierćfinał UEFA.
- Wyjście z grupy LM.
- Awans Polską reprezą do ME.

Reputacja: Światowa. Przesada wg mnie...

Jelon_1 Partyzant

niska reputacja ligi / zespolu :d

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Za jakiś czas na pewno będą chcieli przychodzić. Liczy się też prognoza mediów, reputacja menegera, Liga Mistzrów znacząco pomaga. P:)

krajfik Młody aktywista

Co do transferu to ważny jest przede wszystkim budżet i reputacja,reputacja rośnie wraz z sukcesami,myślę że jak pograsz w pucharze UEFA albo wygrasz Ligę to wszystko powinno sie juz zmienic.

Marian B Partyzant

21.04.2007 12:37    #1549     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Nie grałem w FM2006 i nie wiem jakie tam były możliwości. Ale wydaje mi się ze 17 sezonów to naprawde dobry wynik aby doprowadzic klub do pierwszego miejsca w rankingu. Przeszkodą jest jeszcze brak możliwośc zatrudnienia większej ilości trenerów niż to jest pierwotnie podane (ta ilośc zależy od reputacji klubu a wiec jak na początku słaba no to nawet wygrywając 5 razy lige mistzów bedzie komunikat "zarząd uważa że wystarczy ci 1 trener zajmujący się treningiem ogólnym";) Porażka. No chyba że ustawić sobie reputacje na poziomie 9500 czyli globalną i grać. Samą reputacją się nie wygrywa ale sukcesy są osiągalne przynajmniej.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.04.2007 11:56    #1550     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Ta reputacja jest trochę nidopracowana w jednym dniu mam reputacje kontynentalną a na drugi dzień reputacje krajową i tak w kółko. To taki mały bug tej gry.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.