Gram juz 15 sezon Jagiellonia Bialystok zdobylem 2 razy puchar mistrzow i tyle samo puhcar uefa mam bardzo dobrych pilkarzy noooo tylko cos sie zaczelo psuc mi w mojej druzynie wiec doszlem do wniosku ze musze zakupic dobrego pilkarza za duze pieniadze ale problem w tym ze nie mam odpowiednio duzo kasy chcialbym sprzedac 2 moich pilkarzy tylko jest mi szkoda bo to sa bardzo dobrzy pilkarze oboje maja kontynentalna reputacje noi graja regularnie w reprezentacji a cena za jednego wynosi...tyyyylko 5 mln funtow a to jest najbardziej wartosciowy pilkarz w moje druzynie i ma ca na maxa czyli 189 PA postanowilem sprawdzic reputacje ligi polskiej i wloskiej dla porownania noi polska liga ma 18 a wloska tak samo no ale ceny pilkarzy tam z P.A 150 i w srednich klubach sa wieksze nisz w mojej Jagielloni ktora ma reputacje globalna wiec w porownaniu do Milanu ktory ma globalna reputacje nie musze mowic jaka jest roznica pomiedzy cenami zawodnikow bo sa to astronomiczne roznice!! strasznie to irytuje bo nawet nie mozna godziwie zarobic w jendej z najsilniejszych liga swiata za 15 lat
F.M team pownienien to wziasc pod uwage gdy bedzie tworzyl nowa wersje bo starsznie to utrudnia zycie i denerwuje ze meczyles sie tyle czasu zeby zarobic go...... i w koncu konczysz gre bo dochodzisz do wnoisku ze nie ma to sensu!!

Najnowsze posty