Niezmieniajace sie ceny pilkarzy w polskiiej lidze

shearerr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.04.2007, 04:01    Pytanie
Gram juz 15 sezon Jagiellonia Bialystok zdobylem 2 razy puchar mistrzow i tyle samo puhcar uefa mam bardzo dobrych pilkarzy noooo tylko cos sie zaczelo psuc mi w mojej druzynie wiec doszlem do wniosku ze musze zakupic dobrego pilkarza za duze pieniadze ale problem w tym ze nie mam odpowiednio duzo kasy chcialbym sprzedac 2 moich pilkarzy tylko jest mi szkoda bo to sa bardzo dobrzy pilkarze oboje maja kontynentalna reputacje noi graja regularnie w reprezentacji a cena za jednego wynosi...tyyyylko 5 mln funtow a to jest najbardziej wartosciowy pilkarz w moje druzynie i ma ca na maxa czyli 189 PA postanowilem sprawdzic reputacje ligi polskiej i wloskiej dla porownania noi polska liga ma 18 a wloska tak samo no ale ceny pilkarzy tam z P.A 150 i w srednich klubach sa wieksze nisz w mojej Jagielloni ktora ma reputacje globalna wiec w porownaniu do Milanu ktory ma globalna reputacje nie musze mowic jaka jest roznica pomiedzy cenami zawodnikow bo sa to astronomiczne roznice!! strasznie to irytuje bo nawet nie mozna godziwie zarobic w jendej z najsilniejszych liga swiata za 15 lat ;) F.M team pownienien to wziasc pod uwage gdy bedzie tworzyl nowa wersje bo starsznie to utrudnia zycie i denerwuje ze meczyles sie tyle czasu zeby zarobic go...... i w koncu konczysz gre bo dochodzisz do wnoisku ze nie ma to sensu!!

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

0
23.04.2007 07:50    #1
Niestety póki Polska będzie krajem rozwijającym się, a nie rozwiniętym, to ceny nie pójda powyżej pewnego poziomu.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
23.04.2007 08:26    #2
Wartości w Polsce są niższe, bo jest to kraj rozwijający, ma mało prestiżową ligę, rerputacja naszych klubów też za wysoka nie jest. Nic na to nie poradzisz, z Serie A Orange ekstraklasa nie ma szans. Jeśli hccesz to zmienić to ustaw w edytorze, aby Polska była krajem rozwiniętym, ale to psuje zabawę i realizm gry. P:)

fudi Przodownik pracy

0
23.04.2007 09:34    #3
być może coś się zmieni w FM 08 gdzie bedzie uwzglednione ze Polska dostała Euro. Moze wtedy bedziemy rozwiniętym krajem, chociaz w to wątpie.

shearerr Partyzant

0
23.04.2007 22:34    #4
Nie ma to najmniejszego znaczenia czy rozwijajacy sie kraj czy nie bo nawet jezeli szachtar donieck by mial talent z P.A 180 i odpowiednio wysokim C.A to i tak cena by byla wyzsza nisz umnie za takiego samego pilkarza wiem bo sparawdzalem :) a tak poza tym gospodarka niema asz tak wielkiego znaczenia np na Ukrainie gospodarka jesta taka no chyba wszyscy wiemy jaka no i niewplywa tak bardzo na ceny pilkarzy bo sa one w realnym swiecie na podobnym poziomkie jak na zachodzie liczy sie glownie reputacja klubu i ligi a wiemy ze Ukraina ma silna lige

Malkovic Partyzant

0
24.04.2007 09:18    #5
1. Polska liga jest nie atrakcyja wiec nie przyciąga dużych klubów
2. Niska reputacja naszej ligi powoduje, że ceny są niższe, a ich wzrost jest prawie nie widoczny
3. 5 mln funtów to nie jest niska wartość;) Przypomnieć muszę, iż tyle nie jest wart Boruc i Żurawski ;]

Malkovic Partyzant

0
24.04.2007 09:22    #6
O i jeszcze jedno, by zaczęto wykładać większe pieniądze za zawodnikó z polskiej ligi cała liga musi być wyrównana ;) Jeden mocny zespół nie zapewni wysokich cen i reputacji ;] Każdy z klubów musi miec jakies osiągniecia i reputacje

fudi Przodownik pracy

0
24.04.2007 09:57    #7
jak chcesz poprawić poziom ligi to jak kupujesz ze swojej ligi to oferuj więcej kasy jak masz jej dużo ;) np piłkarz kosztuje mln euro, daj dwa zeby oni mieli więcej kasy ;)

shearerr Partyzant

0
25.04.2007 03:09    #8
1. Polska liga jest atrakcyjna po 15 latach gry ;)
2. Reputacja ligi wynosi 18 po 15 sezonach a co do cen to sie zgadzam
3. 5 mln funtow za tealent 180 C.A to nie jest duzo w porownaniu z takimi beztalenciami jak zurawski no chyba ze ty go uwazasz za gwiazde!!!!????
nie wiem Malkovic oco ci chodzi ale widze ze nie przeczytales tekstu ze zrozumieniem chyba nie asz tak bardzo zle pisze po polsku??? hmmm jesli tak to sorka ale to nie moja wina nie moglem dokonczyc szkoly w polsce bo musialem wyjechac

wiec dla twojej swiadomosci chodzi mi oto ze ceny pilkarzy nie zwiekszaja sie rowno z reputacja lkigi i kulbu no moze minimalnie... nop jezeli liczac za 15 lat poziom ligi bylby polskiej taki jak we wloszech no to sorry ale porownywanie cen za zurawskiego ktory gra w lidze szkockiej do gwiazdy ktora ma 180 C.A i gra w jednej z najlepszych lig swiata to jak porownianie cen christiano ronaldo do zurawskiego ;)
wiez nie przypomianj mi cen bo nie musisz nastepnym razem napisz cos madrego ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution