Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Marcin92 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2007 23:20    #1491     Sufler - Porady do gry - Spadek z ligi
1. Jeśli twój klub spadnie z ligi to napewno zostaniesz zwolniony. Wiem, bo sam kiedyś spuściłem klub do niegrywalnej ligi i mnie zwolnili:D
2. Awansują kluby z największą reputacją. Zawodnicy nie mają nic do rzeczy.

Tenorio Młody aktywista

28.06.2007 22:47    #1492     Sufler - Porady do gry - Spadek z ligi
1. na 100% zwolnią Cię
2. awansują kluby z największą reputacją, ewentualnie z lepszymi zawodnikami

tabalugg Młody aktywista

25.06.2007 21:19    #1493     Sufler - Porady do gry - korona
no to z taką reputacją to łatwiej...jakie masz ligi wczytane ? musisz czekać aż Tobie złożą propozycję

emkey77 Partyzant

25.06.2007 12:23    #1494     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu w czasie sezonu
Ja zacząłem grę w 6 lidze angielskiej (Conference North) jako 28 letni Polak, bez doświadczenia. Po 11 sezonach jestem wciąż w tym samym klubie ale jestem już w 1L czyli trzy razy awansowałem. Pomimo tego że moja reputacja jest już regionalna i prasa wielokrotnie mnie wychwalała to moje podania pomimo tego iż zgłaszam się do wielu klubów nawet z niższych lig to ciągle są odrzucane. Zaczynam wątpić czy w tej grze można zmienić klub. Zdażyło się, że moje podanie zostało odrzucone a pracę otrzymał jakiś leszcz z reputacją lokalną - czyli gorszą. Zaczyna mi się to trochę nudzić, gdyż wyżej raczej moim prowincjonalnym klubem już nie podskoczę (pojemność stadionu - 6 tys.) a chciałbym kiedyś zagrać w europejskich pucharach.

pit9991 Młody aktywista

24.06.2007 15:12    #1495     Sufler - Porady do gry - wierni czy pazerni ?
To jest niestety błąd w grze,Ja prowadziłem Górnik Polkowice awansowałem do 1 ligi,wygrałem PP a później Ligę Polską,w pucharze UEFA byłem 1/8 finału.Moja reputacja klubu była prawie porównywalna z Wisłą Kraków(FM Genie Scout).Chciałem pozyskać mlodego bramkarza Piotra Czaplińskiego.Dalem mu bajeczną pensje kilkanaście razy lepszą niż jego pensja juniorska i co się okazalo...że odrzucil moją oferte i odpowiedział że w swoim klubie może się jeszcze wiele nauczyć choć mój klub miał lepszą bazę treningową i posiadał akademię mlodzieżową.Podpislem z nim kontrakt gdy miał 25 lat i był wart 5mln:P

LOLECZeX Młody aktywista

23.06.2007 18:48    #1496     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
A ja mam pytanie o ile została podwyższona reputacja polskiej ligi ?? I jakie to kluby chociaż tu się domyślam Bełchatów, Zagłębie itp.

tabalugg Młody aktywista

23.06.2007 13:03    #1497     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż Pawła Brożka
dla mnie to bug i już nie usprawiedliwiajcie że to,że tamto.....chciałem sprzedać Mantorrasa i też nikt go nie chciał,reputacja krajowa więc ktoś słaby nawet mogłby go kupic ale nie...powinni to w 2008 popawić

nyno Partyzant

18.06.2007 23:20    #1498     Sufler - Porady do gry - Lebohang Mokoena, a Korona...
a tak naprawde to chodzi o reputacje klubu jezeli nie odniosles wiekrzych sukcesow w europie( wysoka pozycja w LM czy UEFA) to twoja reputacja nie jest wysoka i on nie chce przejsc do tojego klubu nawet jakby mu dawal duzooooo kasy, napewno chodzi tez o reputacje ligi ktora tez nie jest wysoka ;)

Mariuch_xD Partyzant

18.06.2007 20:05    #1499     Sufler - Porady do gry - Lebohang Mokoena, a Korona...
extra pensja, jakies super premie... a poza tym pewnie reputacja klubu tez nie jest bez znaczenia...

Boazerio Partyzant

18.06.2007 18:40    #1500     Sufler - Porady do gry - Reputacja czy parametry?
Postanowiłem wymienić sztab szkoleniowy w swoim klubie(Beitar Jerozolima).Znalazłem 2 bardzo dobrych fizjoterapeutów.Jeden z nich ma reputację światową ale niższe parametry niż ten drugi o reputacji kontynentalnej.Dlatego mam pytanie, co bardziej się liczy-reputacja czy parametry(atrybuty, skille czy jak to tam nazywacie)?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution