Zmiana klubu w czasie sezonu

Ichabod Crane Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2007, 11:16    Pytanie
Czy mając odpowiednią reputację (światowa, kilka trofeów zdobytych z Tottenhamem Hotspur), mogę w jakis sposób zasugerowac prezesowi Man Utd, że byłbym gotów podjąć pracę w Manchesterze? Praca w Londynie mi się nudzi, zdobyłem co miałem zdobyć, a kolejnym założonym przeze mnie celem jest własnie zdobycie The Treble z Red Devils. Mimo, że Manchester dołuje w lidze, to sir Alex Ferguson ciągle cieszy się zaufaniem prezesa (swoją droga, to dośc realistyczne i zgodne z faktycznymi relacjami Fergiego z klubem, kiedy to nawet nie zdobywając nic miał bardzo silną pozycję w klubie :P). Czy pozostaje mi tylko czekanie na emeryturę Szkota?

Czy to, że utrzymuję z menadżerem Man Utd bardzo przyjazne stosunki, bedzie miało jakiś wpływ na znaczenie mojej kandydatury wśród ewentualnych następców Fergusona?

potteromaniak Młody aktywista

0
24.06.2007 11:19    #1
Musisz niestety zaczekac, az jego posada bedzie zagrozona i wtedy bedziesz mial mozliwosc wyrazic zainteresowanie posada, innej opcji chyba nie ma

toszman Młody aktywista

0
24.06.2007 11:20    #2
Aż na emeryture nie musisz czekać....no chyba że aż tak bardzo związali sie z Alexem xP Być może postawią mu ultimatum a wtedy ty bedziesz mógł zasugerować zarządowi z Old Trafford chęć przejęcia drużyny.

Ichabod Crane Partyzant

0
24.06.2007 11:29    #3
No własnie był sezon, ze Man Utd kończyli gdzieś w dole tabeli, przy okazji odpadli z pucharu UEFA i nic, zero jakichkolwiek plotek o zniecierpliwieniu szefostwa. ;)

Chyba jednak nic, tylko czekać na emeryturę, w sumie sir Aleks jest już zaawansowany wiekowo :P

kyczy7 Przodownik pracy

0
24.06.2007 13:38    #4
tak na przechwałke ( chociaz wiem ze jest do tego odpowiedni temat ) mój kumpel czekał na posade trenera Czerownych Diabłów 6 sezonów ( a grał 4 Legią, później jakiś II ligowiec z Angli, nasteonie Birmingham aż wreszcie Manchester United :D ). Ale złosili się po niego sami i nawet nie próbował składać im oferty pracy w ich zespole. Widać odnosił tak znaczne sukcesy i podobał sie prezesowi klubu że został przyjęty na stołek szkoleniowca za A. Fergusona :). Myślę, że utrzymywanie dobrch kontaktów z samym Ferusonem nie będzie miało wpływów na zatrudnienie Twojej osoby w zespole, ponieważ to nie Alex będzie wybierał swojego następce, ale sam prezes tak wielkiego klubu jakim jest Man Utd ( napewno będzie miał wieeeeeelu chętnych na tą posadę bo to w koncu Czerowne Diabły. Czeakj cierpliwie ! :D )

emkey77 Partyzant

0
25.06.2007 12:23    #5
Ja zacząłem grę w 6 lidze angielskiej (Conference North) jako 28 letni Polak, bez doświadczenia. Po 11 sezonach jestem wciąż w tym samym klubie ale jestem już w 1L czyli trzy razy awansowałem. Pomimo tego że moja reputacja jest już regionalna i prasa wielokrotnie mnie wychwalała to moje podania pomimo tego iż zgłaszam się do wielu klubów nawet z niższych lig to ciągle są odrzucane. Zaczynam wątpić czy w tej grze można zmienić klub. Zdażyło się, że moje podanie zostało odrzucone a pracę otrzymał jakiś leszcz z reputacją lokalną - czyli gorszą. Zaczyna mi się to trochę nudzić, gdyż wyżej raczej moim prowincjonalnym klubem już nie podskoczę (pojemność stadionu - 6 tys.) a chciałbym kiedyś zagrać w europejskich pucharach.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
25.06.2007 12:36    #6
Oczywiście, że można zmienić klub ;) Był kiedyś o tym news, może nawet sam go pisałem - w grze występuje bug, który na straconej pozycji stawia zagranicznych menedżerów w walce o pracę w klubie. Nie mając sukcesów i wysokiej reputacji, nie masz szans na znalezienie dobrej pracy w zagranicznym klubie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution