Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2007 12:37    #1481     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
taaaaaaaa ! To nie wiem jak Ci sie udało go sciagnać :) moze Carstenowi spadał tak "reputacja piłkarska" ze oddali go nawet do Legii :) Ale i tak gratulacje :D

kyczy7 Przodownik pracy

27.07.2007 10:42    #1482     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
No i wszystko doszło do porozumienia :) i znacie juz znaczenie słowa "amator" wiec jest git :D Fudi taki pewny siebie jestes że profesjonalista sie nazywasz ;. ? tez zajmujesz sie tym od niedawna nie masz wytków w wiekszych tego typu produkcjach itp. wiec równiez jak narazie robisz to amatorsko :) Odbiegajac od temtu i przybliżajac update Fudiego i Menadżera to miałem na nim grac aleeee ... Tur Turek ma budżet 7,25 mln E ! A chciałem zagrac wlasnie nasza OE wiec po kilku sezonach Tur bedzie bogaczem i mistrzem na naszej planecie OE :) ... i do tego mogliście zrobic jeszcze jeden update bez III ligi, nawet niegrywalnej tylko po prostu normalnie uaktualnić składy w okienku "Polska" bo potem dochodza Ci portugalscy newgeni i na dodatek reputacja klubowa przez która gra staje sie nierealna bo do Polski przechodza gwiazdy ( te mniejsze :P ). Seju cos wspominał ze szykuje sie cos WIELKIEGO i NOWEGO wiec co to moze byc ? Zaje***** update ? Ze wszystkim ? hmmm :P ...Moze sciagne update barteza i zobaczy czy jest moje ALUMINIUM KONIN ( szkoda ze 4 liga bo pewnie znacie ten klub jak grał wyżej w II a nawet chyba w I lidze )

kyczy7 Przodownik pracy

26.07.2007 22:08    #1483     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
hehehe ja jestem wyluzowany ale swoja wypowiedzia udowodniłes ze Ty nie :) ... A źle mi :) masz cos do tego ? :P ... jestem prawy i sprawiedliwy jak Pis ( bez Kaczorów :P ) ... nie mam nic do nikogo ale tak sobie od tego powiedział i przypomniałem ze Mp3 z neta to tez jest piractwo :) a z tym banem dla Ciebie ? hmmm ... zawsze jak go ktos dostanie to jestem szczesliwy :) ... koniec gatki bo jeszcze zaraz ja dostane za romowie nie na temat :D ... wiec Bartez daj se siana :) i wrzuć jakiś amerykański bit na lajcie do WMP czy tam Winampa :D lol ... a co do you udpate jeszcze nie testowałem ale jakos nie mam ochoty sciagac bo nie lubie amatorskich prac poniewaz tam prawie albo zaryzykuje stwierdzenie KAŻDY nie robi wszystkich transferów w świecie tylko zrobi naszą OE pare najważniejszych transferów w świecie i nic wiecej, co prawda teraz Bartez dorzucił jeszcze tą 6 lige ale wiem ze po kilku sezonach zbrzydnieim sie ta gra bo stanie sie nierealna :P angielscy newgeni i do tego jeszcze nie porpawiona reputacja klubów z czego wynika to ze Hoody kupił Janckera do Legii ( oczywiscie pisał to w innym temacie i to była przerobion iga portualska )

corey123 Partyzant

22.07.2007 22:02    #1484     Sufler - Porady do gry - Galeria sław-reputacja
Gdy jestem np. w pierwszej dziesiądce kontynentu to moja reputacja zmienia się na kontynentalną, tak? No i moje pytanie brzmi, gdy miałem reputację krajową i brakowało mi np. 3 punkty do wskoczenia do pierwszej dziesiątki kontynentu, to czy po wykasowaniu tych danych z galerii sław przez dormat po zdpbyciu jakiegoś trofeum reputacja zmieni mi się według starej galerii?

Trochę skomplikowane ale mam nadziejję ze ktoś to rozszyfruje;)

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

17.07.2007 13:04    #1485     Sufler - Porady do gry - Liga Angielska - parę problemów
Uzyskanie pozwolenia w Wielkiej Brytanii zależy nie tylko od występów w reprezentacji, ale także od wielu innych czynników, takich jak:
a) reputacja zawodnika;
b) reputacja klubu, który chce go pozyskać;
c) reputacja ligi, w której gra klub;
d) osiągnięć klubu;
e) statusu zadownika ( czy będzie kluczowym graczem, czy tak zwanym "zapchaj dziura";
f) kraju, z którego pochodzi piłkarz. Jeśli ten kraj w rankingu FIFA zajmuje miejsce niższe niż chyba 70 (nie wiem dokładnie), to grajek nie dostanie pozwolenia
g) klasy zawodnika, jeśli jest słaby, to też nie dostanie pozwolenia (czyli tutaj wpływ na to ma CA)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

13.07.2007 13:36    #1486     Sufler - Porady do gry - współczynniki
Musisz przez kilka sezonów dobrze prezentować sie w Europie by Polska dostałą więcej miejsc w pucharach, ale reputacja twojego klubu oczywiście wzrośnie:)

machenry Partyzant

13.07.2007 13:23    #1487     Sufler - Porady do gry - współczynniki
Na pewno poprawi to wspołczynnik polskiej ligi(wiecej miejsc w pucharach). A Lechowi wzrosnie reputacja;)

Quaresmafan Partyzant

09.07.2007 15:59    #1488     Sufler - Porady do gry - Trudność
@sefko1

nie bawiłem się edytorem tylko mój klub przejął kolo z zarządu i mi sie reputacja podwyższyła
teraz kończe sezon w krajowej i chce do mnie przyjść naismith i guarin

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.07.2007 18:24    #1489     Sufler - Porady do gry - FMM 2.11 a FM 2007
1. Gadżety typu FM Genie Scout, czy FMM zawsze troszkę "uszkadzają" (nie mogłem znaleźć lepszego określenia :/) save'a, ale przez ich stosowanie na pewno od razu Ci się nie popsuje.
2. Może po prostu nie znalazł nikogo odpowiedniego? Dla scouta najważniejsza jest nie reputacja, tylko Ocena Umiejętności i potencjału gracza i pod tym względem dobieraj takich wspólpracowników. :)

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

02.07.2007 16:10    #1490     Sufler - Porady do gry - Polska | Uptade
1 tak
2 ci ze wschodu i z ameryki lacinskiej tak, oczywiscie pod warunkiem ze wyciagniesz ich zanim to zrobi jakis bogaty klub z europy zachodniej i raczej gwiazdy ale z reputacja krajowa....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution