Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

pierdutka Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2007 11:46    #1461     Sufler - Porady do gry - Spolszecznie to piractwo?
fudi7 dobijasz mnie :) Ciekawy jestem a chce mieć w CAŁości spolszczonego fm-a.
NIe odpowiecie trudno skuszę się na :
Championship Manager 2008

Nośnik: 1 DVD | Tryby Gry: singleplayer
Wymagania wiekowe: 3 lata | Cena: 79,90
Nowa odsłona najbardziej popularnej serii menedżerów na świecie wprowadza wiele zmian, zbliżających program do najbardziej realistycznego symulatora zmagań sportowych. Wśród nich:

· Przyspieszone działanie. Dane przetwarzane w mgnieniu oka!
· Dane zaktualizowane do sierpniowego okienka transferowego, baza powiększona o 25%!
· Gra wieloosobowa na jednym komputerze.
· Doskonałe narzędzie dla nowych graczy i starych wyjadaczy – ProZone – umożliwia przegląd wszystkich informacji w najbardziej przyjazny dla użytkownika sposób.
· Boisko 3D, na którym można zaznaczać sytuacje i przewijać mecz w dowolnej chwili!
· Niespotykany realizm w zachowaniu graczy – 32 czynniki, które wpływają na dyspozycję piłkarza na boisku i zachowanie w zespole.
· Poprawiony system treningów. Ułatwiona kontrola i możliwość współpracy z zawodnikiem tak, żeby rozwijać jego zalety.
· Poprawiony system transferów – na zakup wpływ ma teraz m.in. reputacja sportowca. Odnajdziesz też więcej talentów, niż kiedykolwiek!

Ciekawe więcej opcji niz w fmie do tego tryb 3d. Reezygnuje chyba z fma no chyba że się dowiem o spolszczeniu:)

kyczy7 Przodownik pracy

06.10.2007 12:04    #1462     Sufler - Porady do gry - Zawodnik chce odejść
Jeżeli wystawiłes go na LT i kluby sie po niego zgłaszaja lecz on nie chce przyjać ich oferty to rzecz jasna, że spowodowane jest to ubogimi funduszami rywala i nie chce przyjać takiej oferty płacy lub moze miec na to wpływ reputacja klubowa.
Odnośnie powyższych wypowiedzi kolegów o słabszej późniejszej gry Drogby to dementuję tą "plotkę" - wcale tak nie jest :)) Bedzie grał normalnie lecz moze byc z lekka podirytowanty swoja sytuacją.
I jeżeli dysponujsz naprawde wysokimi finanasami i duzym budżetem to nie widze problemu żeby definitywnie zwolnic Drogbe przez co nie psuć morali w drużynie - oczywiscie to rada dla naaaaaaaaaprawde bogatych bo Drogba to nie byle kto ;)

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

Reputacja regionalna jest lepsza a krajową otrzymasz dopiero po osiągnieciu czegos w naszej lidze,a z tymi zawodnikami to zalezy jakich chcesz kupic.Jezeli Chcesz zawodnikow do katowic odezwij sie 8228316

Jezeli kitspacki ci nie dzialaja najwyrazniej musiales cos zle wrzucic

Proletariat

1. Kitspacki. Ściągłem kitspacki drużyn narodowych prawie wszystkich państw (2G) jednak one działają tylko w Ameryce Płd... ściągłem też kitspacki zwykłe do państw typu Erytrea (te mało znane futbolowo) i zamiast ich mam zwykłe 2G. Lecz np. do wszystkich państw europejskich ściągłem 2G i w żadnym z nich nie ma tych oryginalnych ściągniętych tylko 2G zwykłe... Co może być tego przyczyną? W drużynach działają świetnie (np. Polska liga i pół Europy)

2. Gram GKS-em Katowice (zamieniłem ich zamiast Odry Opole w II lidze), i na początku gry miałem reputację "lokalna" - zrobiłem cudu klubem (nawet powołanie do kadry jeden z graczy dostał) i awansowałem do Ekstraklasy. Reputacja zmieniła mi się na "Regionalna" (która lepsza? lokalna czy regionalna) - teraz mam problem. Żaden obcokrajowiec czy jakiś poważny piłkarz nie chcę przejść do mojego klubu mimo, że gram w Ekstraklasie... Idzie mi jak narazie średnio ale sam fakt się liczy... Kiedy otrzymam (jeśli otrzymam) reputację krajową??
Z góry dzięki, pzdr

puj0l12 Partyzant

28.09.2007 14:18    #1465     Sufler - Porady do gry - półzawodowy
a mam jeszcze jedno pytanie bo ja zrobiłem błąd nie miało być reputacja tylko STATUS mi pisze że mam półzawodowy to jest to samo czy nie ;>

puj0l12 Partyzant

28.09.2007 13:10    #1466     Sufler - Porady do gry - półzawodowy
mam takie małe pytanie gram w III lidze francuskiej prowadze drużyne NIMES i pisze mi że mam reptuacje klubu półzawodowiec i związku z tym czy ta reputacja się kiedyś zmieni ?? a jak tak to od czego to zależy

sefko1 Przodownik pracy

24.09.2007 19:27    #1467     Sufler - Porady do gry - Najgorsza liga
Smena Minsk
budżet transferowy - 0
na płace 250 euro na cała drużyne
widzów około 100/mecz
2 Liga Białoruska (reputacja 3)
To jest hardcore

A oprocz tego liga Pólnocenej Irlandii, Islandii, Walii i moja ulubiona Indie

Proletariat

16.09.2007 00:29    #1468     Sufler - Porady do gry - Kadra, mecze, reputacja
Szukałem ale nie znalazłem. Prosze nie krzyczeć :P

1. Gram Zagłębiem Lubin i nie mam zbyt wielkich sukcesów: 1 PP, 1 Mistrzostwo, 1 finał PP, 1 wicemistrzostwo i 1/8 Pucharu UEFA. Teraz zacząłem 4 sezon. Czy to trochę nie dziwnę, że już mam reputację Światową?? Znaczących sukcesów nie mam (przecież Liga Polska nie ma takiej reput.) Jedynie co odrzucałem oferty zakupu Aldo Andresa Jary przez Milan, czy Barcelone...

2. Pierwszy raz w FM 2006 będę prowadził reprezentację. Trafiła mi sie Ghana. I już mam problem... W bazie danych gry nie ma ani jednego bramkarza ghańskiego. Jak sobie poradzić aby, jak już powołam grajków na el.MŚ miał chociaż szaraka, a nie musiałbym ustawiać na bramce zawodnika z pola?

3. Kolejny problem z reprezentacją to fakt, że następny mecz gram tego samego dnia co Zagłębiem w lidze... z tym, że reprezentacja o 15:00 a w lidze o 18:00... Jak to będzie wyglądało? Któryś z tych meczy poprowadzi asystent?

Z góry dzięki za pomoc :)

Bartez Przodownik pracy

A ile lat miał Bauman a ile Mineiro?? Bo sądzę że wiek ma duże znaczenie w odniesieniu do wartości zawodnika i ewentualnej sumy za transfer jednego lub drugiego. I do tego, jak przypuszczam, dochodz reputacja grajka. Przynajmniej w FM coś takiego zauważyłem.

kyczy7 Przodownik pracy

29.08.2007 19:37    #1470     Sufler - Porady do gry - wolny transfer
Mozliwe ze to 0 gotówki kryje pod sobą :

1. % nastepnej sprzedaży
2. + gracz na wymiane ( to juz mniej prawopodobne bo zazwyczaj pisze o tym w wiadomości )

Wieksza reputacja klubowa, stosunki managerskie, albo po prostu przypadek x)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.