No wlasnie, tez sie wkurzylem, kiedy moglem z calej pokaznej kadry nowo sciagnietych no nemow posadzic na lawie tylko 4, bo bramkarza nie licze-u mnie zawsze musi byc w rezerwie. Aktualnie magluje runde rewanzowa i jest nadal ten sam problem. Rezerwy graja praktycznie co miesiac, wiec zawodnicy w niej grajacy nie sa ograni. Dlatego stosuje mecze towarzyskie druzyny rezerw w sezonie przy najmniej raz w tygodniu. No i niestety rezerwy musza rozgrywac mecze z U-18, bo oczywiscie nie moglem zaplanowac sparingow. Ale jest jedna NOWOSC!!! Teraz juz nawet nie mam informacji, ze klub mi odrzucil propozycje. Po prostu to co planowalem znika tak jakbym tego nie zatwierdzal. Poza tym babolem zauwazylem w FMie mase malych denerwujacych bledow, przez co dla mnie ten program jest najgorszym pod tym wzgledem od czasow 01-02. Troche to dla mnie dziwne, ze mimo wspolpracy calej rzeszy ludzi, poczawszy od programistow, a konczywszy na testerach, w programie pojawia sie tak duzo niedopracowanych opcji i bledow.
Najnowsze posty