Ilez mozna ?!

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.12.2007, 21:52    Pytanie
rozumiem ze raz sie cos takiego zdarzy, ale to sie zdarza CZESTO, i to w tak waznych meczach, to jest nienormalne. wszystkie treningi i 10x lepsi pilkarze nie pomagaja. jakos sobie radze i to niezle, ale zbyt czesto to sie zdarza, zwlaszcza jak ma sie dobrego bramkarza a przeciwnicy nie sa wybitnymi grajkami, aha mam patcha jakby co

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.12.2007 18:40    #30
nie przycina mi sie klawiatura....

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
19.12.2007 18:43    #31
Na kropce? Fantastyczne.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.12.2007 18:45    #32
a co ci nie pasuje.....tak mi sie podoba i tak pisze.....nie musisz tego komentowac...

pinco Partyzant

0
19.12.2007 19:02    #33
prawie kazdy jest sfrustrowany tymi niewykorzystanymi sytuacjami i innymi wadami silnika meczowego... no ale coz pewnych rzeczy sie nie przeskoczy i trzeba zacisnac zeby i grac dalej albo dac sobie spokoj z nowym fmem i wrocic do 2007

Karp Wigilijny Partyzant

0
19.12.2007 19:03    #34
Czwartek powiedz mi, kiedyś ty się urodził? Przed Unią w Krewie czy może za czasów Mieszka I? Bo w XXI czy tam nawet w XX wieku się takie rzeczy zdarzają, ale wybacz- nie co drugi mecz. A nie pasuje mi to tym bardziej, że ta gra to manager i to, że jakaś drużyna wygrywa przez przypadek sprawia, że gra chwilami traci sens.

Karp Wigilijny Partyzant

0
19.12.2007 19:05    #35
Hehe przyj***łem fajnie ciętą ripostę 100 komentarzy dalej xD

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
19.12.2007 19:06    #36
Super możemy się umówić w ramach nagrody na picie piwa przez GG.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Visioner Przodownik pracy

0
19.12.2007 20:20    #37
przede wszystkim problemem jest fakt, iz w meczu oddawanych jest az tyle strzalow, ja nie pamietam meczu zeby jedna druzyna oddala 35 strzalow na bramke, z czego 20 celnych, nawet jak barcelona gra ze slabiakami hiszpanskimi to tylu sytuacji nie maja, mniej sytuacji podbramkowych, wieksza skutecznosc, tak to powinno wygladac (jesli chodzi o druzyne prowadzona przez wirtualnego menedżera)

Czwartek Partyzant

0
20.12.2007 19:02    #38
"Czwartek powiedz mi, kiedyś ty się urodził? Przed Unią w Krewie czy może za czasów Mieszka I? Bo w XXI czy tam nawet w XX wieku się takie rzeczy zdarzają"

A w średniowieczu było więcej niesprawiedliwych wyników? Nie rozumiem docinki.

"ale wybacz- nie co drugi mecz."

Jeżeli udowodnisz mi że co drugi mecz przegrywasz mając mniej strzałów na bramkę od przeciwnika to codziennie będę Ci stawiał piwo aż do czasu kiedy SI wyda nowy patch.

"A nie pasuje mi to tym bardziej, że ta gra to manager i to, że jakaś drużyna wygrywa przez przypadek sprawia, że gra chwilami traci sens."

Po raz kolejny mówię - często zdarza się że drużyna wygrywa przez przypadek w życiu, tak to już jest, life is brutal mówią. Dlatego właśnie ta gra jest tak piękna - nie da się być ultimate best ever miszczem efema.

pozdrawiam!

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.12.2007 22:45    #39
Moim zdaniem silnik meczowy jest lepszy niz w 2007. To w poprzednim managerze mialem wlasnie problemy ze skutecznoscia. Zdarzylo mi sie np. w FM 07 dojsc Aston Villa do finalu LM, a tam przewazajac w finale z Barca przegralem 1:5 majac przewage w ilosci strzalow.

Natomiast w nowym FM 08 problemow nie mam najmniejszych. Zawodnicy w koncu potrafia regularnie strzelac. Poza tym, nowe realia w najlepszym moim zdaniem stopniu oddaja rzeczywistosc. W 1 lidze angielskiej w tym sezonie, srednia strzelonych goli wacha sie od 1 do 1,82 na mecz. A strzalow oddaje sie na mecz ok. 10 razy wiecej.

Prosty przyklad - obecna LM, mecz 5 kolejki fazy grupowej. Rosenborg podejmuje CFC w Norwegii. Chelsea wygrywa 4:0. Strzelaja 4 gole oddajac 25 strzalow. A nie gra tam jakis Kowalski tylko Drogba, Cole, Lampard czy Essien. W 2 rundzie tej samej fazy tych samych rozgrywek, te same druzyny spotkaly sie na Stamford. Efekt? 62% posiadania pilki, z tych 62% stworzyli sobie (CFC) 23 okazje. Strzelili jednego gola. Rosenborgowi Trondheim.

Takze niespecjalnie rozumiem to narzekanie na silnik meczowy. Ja gram 4-5-1 Leeds, po 1 sezonie awansowalem do 2 ligi, rozgrywam 2gi sezon i zajmuje exequo 2 miejsce. Problemow nie mam. Pozdrawiam!
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution