W FM 2007 spotkałem się z dziwną sytuacją. Otóż mam zawodnika, któremu za rok kończy się kontrakt. Zatem aby już mieć święty spokój i nie podpisywać z nim kontraktu na ostatnią chwilę, przedstawiam mu propozycję nowego na 4 lata. W zasadzie zgadzam się na wszystkie proponowane przez zawodnika warunki, poza jednym - za podpisanie nowego kontraktu proponuję piłkarzowi mniejsze pieniądze (on chce 2 melony funciaków, ja mu proponuję 1,2). Zawodnik nie zgadza się na podpisanie kontraktu. Luuuz. Nie jest to dla mnie problem, za tydzień dostanie korzystniejszą propozycję. Ale w tym momencie zaczynają się jaja. Otóż następnego dnia po odrzuceniu kontraktu, dostaję wiadomość z informacją, że zawodnikowi, który odrzucił kontrakt, KOŃCZY SIĘ OBECNY!!! Niby z jakiej racji? Przecież jeszcze powinien grać u mnie przez rok na starym kontrakcie. Czy z chwilą przedstawienia nowego kontraktu, stary automatycznie jest anulowany? Coś jest chyba nie tak, gram już długo w FMa i grałem jeszcze w starego dobrego CMa, ale takich rzeczy nie widziałem jeszcze. Nie wiem czy to bug, czy też moja niewiedza. Dla informacji - gram w lidze angielskiej i (nie mogę o tym z całą pewnością zapewnić) sytuacja nie tyczy się tylko jednego zawodnika. Pozdrawiam.
Najnowsze posty