Reputacja

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.05.2007, 08:13    Pytanie
Mam taki problem. Otoż gram Śląskiem Wrocław juz 4 sezon (2 mistrzostwa kraju jestem bliski 3, puchar Uefa, Liga Mistrzów, walcze w 1/8 kolejnej edycji, budżet 100 milionow zł.) i nikt dobry z zachodu nie chce przejsc. Widziałem podobny temat i tam ktos napisał, że polska jest rozwijajaca sie i daltego nikt nie przechodzi to po ilu latach uczciwie sie zmieni na rozwinieta mimo, że już mamy 2 miejsca w Lidze Mistrzów i 4 w Pucharze Uefa. Nie wiem tez czemu dalej moja reputacja jest krajowa po Lidze Mistrzów. Więc kiedy będe mógł kupic kogos dobrego (nie mówie o Ronaldinho tylko dajmy o Kezmanie, Podolski itp.)

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
06.05.2007 15:00    #20
na razie nie jestesmy krajem rozwinietym, ale pilkarzy ktorzy kiedys grali w lidze polsije mozna chyba do kraju z powrotrem kupic, ale trzebam iec sukcesy na arenie europejskiej a wiec boruc moglby z powidzeniem wrocic w grze do legii jezeli ta odnosilaby sukcesy w lm

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.05.2007 17:26    #21
robinho09- nie, chyba, ze zmienisz to w edytorze, innej mozliwosci nie ma (to jest minus- chyba jedyny- tej gry)

sefko1 Przodownik pracy

0
06.05.2007 18:25    #22
Dlaczego minus. Po prostu większe urealnienie rozgrywki. NIe którzy zmieniają status Polski na rozwinięty juz na poczatku gry. Może to bez problemu zrobić w edytorze. Ja sam kiedyś grałem Ślaśkiem Wrocław w FM06 i po 7 latach uznałem, że Polska może być już krajem rozwinietym i zmieniłem to w FMM. I bez problemu miałem w klubie graczy z Włoch czy Hiszpanii. Po prostu samemu trzeba zdecydować kiedy chcemy zmienić ten status. Każdy powinien grac tak, aby gra sprawiała mu przyjemność.

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.05.2007 19:01    #23
sefko1-źle mnie zrozumiales. Po prostu chodzilo mi o to, ze gra moglaby sama taki moment wybrac i zmienic w danym kraju status (np. po wybudowaniu porządnych stadionów itp.)

maks88 Partyzant

0
06.05.2007 22:01    #24
ja mam do was takie pytanko czy komuś z was klub z ligi nie aktywnej stał się całkiem dobrym klubem

zmijen Partyzant

0
07.05.2007 09:25    #25
moim zdaniem troche bezsensu jest to zrobione z tym rozwinietym i nie.
Tak w realu przeciez graja u nas pilkarze z Wloch np(Napoleoni)i jakos nie bylo problemu z jakims "rozwinietym".FM07 wszystko robi tak zeby gra zrobiona tak jak to sie odbywa w swiecie realnym(zasady rozgrywek itp.)a z tym "rozwinietym" jak najbadziej sie myla!!!

Czemu?!...bo w realnym swiecie nie ma takiego czegos wiadomo ze super zawodnicy nie przejda do ligi polskiej ale jesli Legia czy Wisla dobrze by graly w Europie by zaczeli przychodzic i to po pierwsze.

Po 2. w realnym swiecei mamy caly czas przyklady jak przechodza do polskiej ligii zawodnicy z krajow rozwinietych ale ci slabsi co sie nie mieszcza w swoich kluba itp.I TAK WLASNIE POWINNO BYC W FM07...moznosc kupienia zawodnika malo znanego np z holandii ale z bardzo dobrymi atrybutami jak na polskie warunki tym bardziej jak ten zawodnik nie lapie sie do skladu w sredniaku ligii holenderskiej i jest wystawiony na sprzedaz.W realu pewnie by sie zgodzil grac dla np.wisly jesli tylko ja by bylo na niego stac!!!

pozdro!

Brunix Partyzant

0
07.05.2007 12:22    #26
Kraj rozwinięty jest wtedy, gdy się polepsza infrastruktura kraju (stadiony, duuże stadiony).
Reputacja itp. polepszają się po dobrych wynikach na arenie międzynarodowej + reprezentacja osiąga sukcesy

Figrin Partyzant

0
07.05.2007 14:52    #27
Brunix - Jezeli to prawda co napisałeś to w FM2012 Polska w grze będzie krajem rozwiniętym :D

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
07.05.2007 15:36    #28
no raczej tak będzie. Wtedy wygranie Ligi Mistrzow jakims polskim zespolem nie będzie już takie trudne.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution