Reputacja

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.05.2007, 08:13    Pytanie
Mam taki problem. Otoż gram Śląskiem Wrocław juz 4 sezon (2 mistrzostwa kraju jestem bliski 3, puchar Uefa, Liga Mistrzów, walcze w 1/8 kolejnej edycji, budżet 100 milionow zł.) i nikt dobry z zachodu nie chce przejsc. Widziałem podobny temat i tam ktos napisał, że polska jest rozwijajaca sie i daltego nikt nie przechodzi to po ilu latach uczciwie sie zmieni na rozwinieta mimo, że już mamy 2 miejsca w Lidze Mistrzów i 4 w Pucharze Uefa. Nie wiem tez czemu dalej moja reputacja jest krajowa po Lidze Mistrzów. Więc kiedy będe mógł kupic kogos dobrego (nie mówie o Ronaldinho tylko dajmy o Kezmanie, Podolski itp.)

Bartez Przodownik pracy

0
06.05.2007 08:44    #1
Czasem jeden dobry sezon w Europejskich pucharach albo dwa. Jak już pisałem w innym temacie "rozwijająca polska" ma mniejsze znaczenie niż reputacja ligi i twojego klubu. Więc pozostaje ci osiągać jeszcze lepsze wyniki w europie. Ja walczę o 6 mistrzostwo z rzędu Legią i co rok gram w lidze mistrzów, kasy mam ponad 70 milionów dolarów i udaje mi się ściągnąć co prawda dobrych zawodników, ale mało znanych.

robinho09 Młody aktywista

0
06.05.2007 08:47    #2
Myślę, że grając Śląskiem Wrocław musisz jeszcze więcej wygrać i odnieść kilka sukcesów w pucharach europejskich. To prawda, że Polska jest krajem rozwijajacym się, ale w grze raczej nie zmieni się na rozwiniętą. Jednak to czy gwiazdy będą chciały przechodzić do twojego klubu zależy także od reputacji ligi i klubu.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.05.2007 09:41    #3
Ale kiedys na pewno sie zgodza do mnie przejść np. po 5 wygranych Ligach Mistrzów ? Zapomniałem dodac, że te inne kluby tez sobie jaos radzą np. Wisław 1/8 i faza grupowa Ligi mistrzów, 1/4 Pucharu Uefa, Legia 1/8 Pucharu Uefa

Bartez Przodownik pracy

0
06.05.2007 09:45    #4
Sądzę że wysokie miejsce Polski w rankingach FIFA i UEFA też mogą pomóc, bo im wyżej w rankingu UEFA tym wyższa reputacja ligi.

tuptus Młody aktywista

0
06.05.2007 09:51    #5
Nigdy, przenigdy, nawet po 400 wygranych LM żaden, nawet najsłabszy z kraju rozwiniętego piłkarz nie przejdzie do kraju rozwijającego się. I statusy te się nie zmieniają.

robinho09 Młody aktywista

0
06.05.2007 09:57    #6
Jeżeli będziesz odnosił sukcesy to napewno beda chcieli do Ciebie przejść gracze z mocniejszych lig europejskich, ale raczej nie będą to takie gwiazdy jak Podolski lub Cristiano Ronaldo. Jeżeli staniesz sie wielką potęgą piłkarską w Europie to może w dalszej przyszłości bedziesz mógł kupić jakąś gwiazę z Zachodniej Europy, jednak piłkarze z krajów rozwinietych nie godzą się zbyt często na przejście do kraju rozwijającego sie. Teraz proponuje Ci kupić kilka obiecujących talentó ze słabszych klubów ze wschodniej Europy lub z Ameryki Południowej, które w przyszłości podbiją Europę.

wojciech1505 Młody aktywista

0
06.05.2007 10:05    #7
Podam wam przykład . Liga portugalska ,Benfica Porto Sporting ,wielkie kluby,ale ogólnie liga słaba.Wielkie gwiazdy tam nie grają ,Chyba że na starość tak jak Rui Costa w Benfice.

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.05.2007 10:08    #8
Bartez_81, robinho09- Dopóki Polska nie bedzie miała statusu kraju rozwiniętego, dopóty nie bedziecie mogli kupic zawodnikow z kraju, z takim wlasnie statusem- nawet z Conference, rozumiecie??

Użytkownik uznał post za pomocny

DaReQ Partyzant

0
06.05.2007 11:12    #9
Ale skoro ciągle wygrywasz, to znaczy, że masz mocny skład. To po co Ci super gwiazdy, skoro same nazwiska nie grają, a ty już chyba masz dobry team...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution