Jak się pozbyć zawodnika?

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.04.2007, 16:27    Pytanie
Mam problem. Chce sie pozbyć pewnego zawodnika i nie moge znaleźć na niego chętnych, mimo, że chce go oddac za darmo! Nie było by w tym nic dziwnego, ale piłkarz ten ma bardzo dobre statystyki, więc dziwi mnie brak ofert(nie chce tez sam rozwiązać kontraktu)
Może poradzcie chociaż co zrobić, żeby zaczął lepiej grać, bo to co prezentuje to tragedia(zawsze ma gorszą ocene od nnych zawodników meczu), a nie wiem dlaczego bo w swoim pierwszym sezonie był u mnie czołowym zawodnikiem i strzelcem, w następnych to już porażka. Co się stało? Dodam tylko ze przez cały czas gram taką samą taktyką, a grajek gra na tej samej pozycji przez cały czas. Nie pomagają goźby i kary. Piłkarz cały czas jest zadowolony z życia, od czasu do czasu dostaje tylko komunikat, że nie zamierza on przejmować się swoją nieskutecznością. Dołączam profil tego piłkarza.

mkanius Przodownik pracy

0
27.04.2007 21:19    #10
Ja mam 1 dobry skuteczny pomysł: ciągle go krytykuj i sam będzie chiał odejść

tabalugg Młody aktywista

0
27.04.2007 21:24    #11
no krytykowanie nie jest dobre,bo możesz urazic tychc co maja go w ulubionych albo ''sądzą,ze XX jest pożytecznym członkiem drużyny''..w Anderlechcie był Frutos-nie moglem go sprzedać bo pól zespołu iała go w ulubionych albo go lubiła.....a przy krytykowaniu inni mogą się wkurzyc

mkanius Przodownik pracy

0
27.04.2007 21:32    #12
Tabalugg ale wiesz chodzi mi o sposób jak go wywalić u mnie skuteczny :P. Ale są inne sposoby wystaw go do II składu wystaw status na niepotrzebny.

Ichabod Crane Partyzant

0
29.04.2007 22:00    #13
Ja chcialem wywalić z Wisły Kraków Kryszałowicza. Przesiedział pół roku w rezerwach, proponowałem go innym klubom za bezcen, ze trzy razy proponowałem rozwiazanie kontraktu obustronne... Az w końcu go olśniło i dostałem wiadomośc, że Paweł Kryszalowicz uważa, że chce sie go pozbyć z klubu i chetnie przystanie na obustronne rozw. kontraktu. ;) Teraz siedzi z rok bez klubu

tabalugg Młody aktywista

0
30.04.2007 10:20    #14
no to właśniejst chyba jakiś bug.....bo nawet taki Kryszałowicz znalazl klub ;p a gościu z takimi statystykami powinien go szybko znaleźc.....transfery w FM nie są od konca dopracowane,niestety.....

aberdeen Młody aktywista

0
30.04.2007 11:37    #15
Niestety to duże niedopracowanie. Gram teraz ajaxem i widze, że jest kupe naprawde dobrych piłkarzy bez klubu, dostępnych z wolnego transferu, których nikt nie chce.
Kryszał nie może znaleźć klubu, bo pewnie zbyt szybko spadły mu statystyki ze względu na wiek. Ja miałem piłkarza (Iversen), który w sezonie został królem strzelców (28 goli), ale spadły mu bardzo szybko statystyki fizyczne (w wieku 31 lat!) i pozbyłem sie go na wolny transfer. I od pół roku jest bez klubu bez jakiegokolwiek zainteresowania! Oprócz niego bezrobotni są grajkowie tacy jak np Ronaldo, Maldini, Seedorf, Davids, Cocu i wielu innych znanych. W rzeczywistości słabsze kluby biły by się o nich bez względu na to w jakie są formie!

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
30.04.2007 11:42    #16
fakt to niedopracowanie gry.w rzeczywistosci o takich pilkarzy bily by sie kluby takich lig jak mls.

sefko1 Przodownik pracy

0
30.04.2007 11:51    #17
na krórej grasz łatce??
na 7.0.1 praktycznie nie mozliwe było się pozbycie gracza przez "proponuj klubom", nawt za kwotę "0"
na łatce 7.0.2 zostało to poprawione. Aczkolwiek zauważyłem pewna prawidłowość. Na 10 graczy zdarzy się zawsze 1 którego nikt nie chce. Nawet za darmo. Z mojego doświadczenia polecam graczy, którzy naprade ając wylecieć z klubu od razu oferować za "0". Jeśli zaoferujesz go najpierw za kase, a potem będziesz zmniejszał tę kwotę to może się zdarzyć, że nawet za zero nie odejdzie co miało by miejsce, gdybyś od razu zaoferował go za zero.

aberdeen Młody aktywista

0
30.04.2007 12:55    #18
gram na łacie 702. Jęli chodzi o Nuneza, to dalej u mnie gra. Może nie jest liderem w drużynie, ale od czasu do czasu strzela bramki i asystuje, a że wlidze jestem na I miejscu z dużą przewagą to nic na razie nie zmieniam.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
30.04.2007 15:01    #19
Jeśli chcesz się go pozbyć:

wystaw go na listę transferową i ustaw mu status na "nie jest potrzebny klubowi", wtedy inne kluby chętniej zgłaszają sie po takiego grajka. Oczywiście akcja musi być wykonana podczas okienka transferowego ;)

Jeśli jednak nikt się nie zgłosi... To cóż... Poczekaj aż kontrakt sam wygaśnie...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution