PPr

baraneeq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.04.2007, 23:03    Pytanie
Witam co oznacza ta ikonka poniewaz sciagnełem do kluby o.esparza J.ross
d.carvalio i wiele innych i czzemu maja taka ikonke i co zrobic zeby mogli grac

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.04.2007 23:36    #30
Ero_1992:
Tutaj jest napisane Kategoria: FM 2007

Ero_1992 Partyzant

0
25.04.2007 23:39    #31
Ok. Masz rację.Koniec tematu.

fudi Przodownik pracy

0
26.04.2007 07:18    #32
a tak poza tym w Belgii czeka sie 3 lata. A jak nie wierzysz ze to jest pozwolenie na prace to najedź kursorem na tą ikonkę i zobaczysz sam. Albo go sprzedasz albo wypozyczysz do Belgii. Innego rozwiazania nie ma

Thefuture Partyzant

0
26.04.2007 08:14    #33
Tak się składa, że ja jestem fanem angielskiej piłki i cały czas gram różnymi klubami w Anglii. Ostatnio grałem Portsmouth i miałem też podobny problem. Nicolas Milan na początku gry ma 16 lat, a w Anglii na obywatelstwo czeka się4 lub 5 lat. Gdy przyszedł do klubu też nie dostał pozwolenia na pracę, ale mimo, że miałem klub filialny z Belgii miałem możliwość go wypożyczenia, tylko problem w tym, że zawodnicy nie chętnie przechodzą do klubów filialnych. Tak więc postanowiłem poczekać, aż Milan dostanie Angielskie obywatelstwo, ale po skończeniu 17 lat przeniosłem go z U-18 do pierwszego składu i mógł normalnie grać w meczach o punkty. Gram 4 sezon i także ściągnąłem Esparzę, ale znowu pojawił się problem, bo nie dostał pozwolenia, tak więc jak ściągniesz zawodników, a dalej ma ikonkę'' ppr'' to nie będziesz miał z niego pożytku, bo nie może grać w żandych meczach, tylko w U-18 czy U-21, ale trenować owszem może z drużyną. Jak narazie to nie widzę, żadnych postępów w sprawie pozwolenia na pracę, ale wiem, że zawodnicy mogą się wkurzać i będą żadąli grać w pierwszej 11. Tak więc jak ściągasz zawodników lepiej zapoznaj się z raportami asystenta, on przeważnie ma w raporcie napisane, czy dany zawodnik ma możliwosć dostania pozwolenia na pracę. W Angli dostaje się pozwolenie jak zawodnik zagra 15 lub 20 meczy reprezentacji, ale nie zawsze to jest najważniejsze, bo ja ściągnąłem Kerlona i Marcelo mimo, że grali tylko w młodzieżowych reprezentacjach.Czasem zależy również od reputacji i obywatelstwa kraju. Ja również miałem problemy z Danielem Carvalho. Wiadomo, że ma większą reputację od Kerlona czy Marcelo. Zresztą rozegrał 4 lub 5 meczy reprezentacyjcnych( w seniorach oczywiście). I na dodatek ma jakieś osiągnięcia w europie. Choćby Puchar UEFA i mistrzostwo Rosji. W FM06 bez przeszkód ściągnąłem Cavalho do Chelsea. Przewaznie z tego typu problemami występują bugi. Bo zawodnik kompletnie nieznany dostaje jakieś pozwolenie na pracę(chodzi mi o jakiegoś Afrykana lub Amerykana), a zawodnik np. Carvalho jak już wspominałem nie moze grać w najlepszej lidze świata.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
26.04.2007 09:57    #34
Żeby ten zawodnik był dostępny OD ZARAZ?

Jedyne rozwiązanie (nieuczciwe :P) to jest dodanie mu drugiego obywatelstwa w edytorze :P

Edytorze czasu rzeczywistego, a nie tym dołączonym do gry...

giersik Przodownik pracy

0
26.04.2007 18:29    #35
Mi zdarzyło się, że wydałem 7.5 mln za Gorana Gavrancica, a tu nie dostał pozwolenia :/ I co tu zrobić ?? Oferowałem mu najlepszy jaki moge kontrakt i nadal nie dostawał. Do klubu filialnego nie chciał przejsć, więc postanowiłem go sprzedać. Problem w tym, że nawet za 4 mln nie znalazłem kupca :/

fudi Przodownik pracy

0
26.04.2007 19:37    #36
ja tak mialem kiedyś z Salihamidzicem. Musisz mieć dobry klub filialny zeby go wypozyczyć.

Carrot Młody aktywista

0
27.04.2007 01:54    #37
Ludzie... jak wy to robicie ze jak nie dostana pozwolenia na prace to do was przychodza?? u mnie jesli zawodnik czeka na pozwolenie na prace to poprostu zostaje w swoim poprzednim klubie i grzecznie czeka na pozwolenie a jezeli takiego nie dostaje to po transferze... nigdy nie mialem tak jak wy mowicie zeby przyszedl do mnie zawodnik bez pozwolenia na prace =/ czy ktos wie czemu?? :(

giersik Przodownik pracy

0
27.04.2007 07:47    #38
Poprostu nie trafił ci się taki zawodnik...Niektórzy zawodnicy mają tak, że nie dostają pozwolenia, więc zostają w klubie. U drugiej grupy zawodników jeśli nie dostają pozwolenia to przychodzą do ciebie, lecz nie mogą grać. Będą mogli dopiero, gdy przy zaoferowaniu mu nowego kontraktu dostanie pozwolenie.

Thefuture Partyzant

0
27.04.2007 13:02    #39
do Carrot: Musisz posiadać klub filialny, do którego będziesz miał możliwość wypożyczenia zawodnika, gdzie będzie się ubiegał o obywatelstwo jakies kraju z UE. Najlepiej mieć klub filialny z Holandi, ale w Belgi też jest możliwość dostanie obywatelstwa po 2 latach. Ja mam jakiś belgisjski klub, a gram Portsmouth, a napiszę, że ten klub gra chyba w 2 lidze belgisjkiej, więc zawodnicy niechętnie tam przyjdą, a jak będziesz naciskał, aby zawodnik tam poszedł, to będzie się czuł oszukany przychodząc do klubu i będzie chciał odejść. U mnie ani Esparza, anie Nicolas Milan się nie skusili na wypożyczenie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution