Reputacja managera

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.04.2007, 15:35    Pytanie
Gram 5 sezon Slaskiem( moj rekord) no i mam zamiar odejsc do serie A bo tlyko to mam zaznaczone. Czy koniecznie musze miec reputacje kontynentalna zbey zechcal mnie ktos z serie A . narazie mama krajowa, kontynentalna mialem ale po jakims czasie znowu mam krajowa. Idzie mi teraz super i Polska tez wiec powinno sie to poprawic ale z ciekawosci chce wiedziec jak to jest.Sory jesli taki temat juz byl ale wyszukiwarka mi cos nie dziala a bez niej nie chce mi sie szukac.

bury86 Młody aktywista

0
20.04.2007 21:47    #10
hehe 17 sezonow to raczej nie doczekam, i tak 5 sezon to moj rekord ale postanowilem ze nie odejde dopoki nie uda mi sie zrobic czegos w Europie.

Malkovic Partyzant

0
20.04.2007 22:24    #11
Jeśli chcesz grać w poważbym klubie w Serie A to musisz wygrać i to nie raz jakiś poważny puchar - Ligę mistrzów lub Puchar Uefa, jeszcze lepiej gdybyś zajął się reprezentacją i z nią odnosił inne sukcesy

bury86 Młody aktywista

0
21.04.2007 00:24    #12
Polske trenuje i idzie mi calkiem niezle, ogrywam juz takie zespoly jak Hiszpanie, Argentyne czy Holandie. MŚ nie wyszly mi za dobrze ale nie wyrzucili mnie, za to teraz mam dobre wyniki w el. Mistrzostw Europy 2012(szkoda ze nie w Polsce w fm) . Oprocz tego chcial mnie Urugwaj i Nigeria(ograla mnie na MŚ i przez nia odpadlem), ale oczywiscie odmowilem.
Niechce zakladac kolejnego tematu to moze tu mi ktos odpisze- Zatrudnilem se dobrego scouta, nawet bardzo dobrego, wszytko ok wyszukuje nawet dobrych pilkarzy, ale dalem go wkoncu zeby szukal w Lidze U-18 w Polsce i.... NIC :/ oczywiscie to Polak. Mialem ten problem jeszcze z 1 scoutem a zauwazylem ze w juniorskich kadrach w naszej lidze jest sporo talentow wiec niewiem co zrobic. Sam tez szukam troche ale od czego sie ma scoutow przeciez.

fudi Przodownik pracy

0
21.04.2007 10:29    #13
w lidze U 18 glownie musisz szukac pilkarzy z potencjałem a nie umiejetnościami. Tak więc dodawaj do takiego wyszukiwania scoutów takich ktorzy mają dużą wartość "ocena potencjału gracza".

Użytkownik uznał post za pomocny

gregor10 Młody aktywista

0
21.04.2007 13:00    #14
NIgdy(!) nie zatrudnią we włoskiej serie A menedzera, który ma w SWOIM(tylko i wyłącznie) kraju reputacje krajową. no bo z tego wynika ze znają cie tylko w kraju. MUsialbys objąc jakąs reprezentację lub dojsc sląskiem wysoko w europejskich pucharach... innej mozliwosci ni ma bo jak wygrasz mistrzostwo polski no to co to obchodzi jakichs tam włochów??

gregor10 Młody aktywista

0
21.04.2007 13:02    #15
Jesli wygrasz swoją reprezentacją cos dobrego to napewno bedziesz mial reputacje kontynentalną

Użytkownik uznał post za pomocny

polonia Partyzant

0
21.04.2007 23:12    #16
A jaki masz wynik w pucharach? Dwa wyjścia z fazy grpowej w LM i masz klase światową, wtedy serie A przed tobą otworem stoi..
powodzenia

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
22.04.2007 02:11    #17
Co do tego scouta

- nie wiem dlaczego, ale jak przydzielisz go do obserwowania rozgrywek rezerw albo U-18 to nie znajduje nikogo... Możliwe, że dzieje się tak, bo np. ma włączone wyszukiwanie zawodników w jakimś innym kraju i wtedy przydzielasz mu do obserwowania rozgrywki. Wtedy nie ma czasu na obserwacje, bo kursuje między jednym krajem a drugim (przypuszczam jednak, że tak nie zrobiłeś ;) )

Rozwiązaniem jest przydzielenie go do szukania w Polsce (nie do rozgrywek, ale do całego kraju) znajdzie wtedy wyszstkich dobrych graczy i ich oceni. Od starszych o dużych umiejętnościach po młodych (nawet 16-latków) z dużym potencjałem.

bury86 Młody aktywista

0
22.04.2007 21:16    #18
Ma wybrane tylko U-18 , a dawalem juz nie raz zeby scout obserwowal
Polske i ustalalem limit wiekowy miedzu 16-24 lata, rzadko sie zdarzalo ze znalazl kogos ponizej 18 wiec narazie poczekam jak mu pojdzie z tym U-18 bo znalazlem super scouta.

TehRegent Partyzant

0
22.04.2007 23:00    #19
5 sezonów:

- 3 tytuły mistrzowskie.
- 2 Puchary Polski.
- 3 Superpuchary.
- Ćwierćfinał UEFA.
- Wyjście z grupy LM.
- Awans Polską reprezą do ME.

Reputacja: Światowa. Przesada wg mnie...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution