Polska Scena FM

pulkownik_jakusz... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.06.2016 18:54    #1601
Z Węgierek, to tylko śliwki (obowiązkowo popite piwem) i Kata Dobo ;)

Yrkomm16 Partyzant

0
20.06.2016 19:11    #1602
[quote="pulkownik_jakuszyn"]kakao[/quote]
Kakałko zawsze na propsie, bo akurat mam biegunkę. No cóż Dobi - witam(y) i czekam(y) na jakieś ciekawe manifesty z Twojej strony ;)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 20.06.2016 o godz. 19:13

Opelu Partyzant

0
20.06.2016 19:18    #1603
O manifesty z mojej i Dobiego strony martwić się nie musicie, ale chyba w późniejszym terminie. Zresztą szykujemy już niespodziankę :) I tak, kakao zawsze na propsie. #kakao4life

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
20.06.2016 19:22    #1604
Cześć, mam na imię Karol i przerabiałem to wszystko, zanim to było modne Mesjasz
twitter.com/Ceyvol

DobiFm Partyzant

0
20.06.2016 19:22    #1605
[quote="Yrkomm16"][quote="pulkownik_jakuszyn"]kakao[/quote]
Kakałko zawsze na propsie, bo akurat mam biegunkę. No cóż Dobi - witam(y) i czekam(y) na jakieś ciekawe manifesty z Twojej strony ;)[/quote]

drodzy koledzy i koleżanki, wyczystko nastąpi niebawem, bliżej nieokreślonym czasie :) Ktoś kiedyś mądry powiedział, że "film powinien zaczynać się od trzęsienia ziemi, potem zaś napięcie ma nieprzerwanie rosnąć"
bo warto grac

Opelu Partyzant

0
20.06.2016 19:26    #1606
Cześć Karol, jestem Piotr, miło mi poznać, dobrze trafiłem do grupy wsparcia? :)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
20.06.2016 19:40    #1607
(rozstawia krzesła)
twitter.com/Ceyvol

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
20.06.2016 19:42    #1608
Coraz częściej mam takie smutne wrażenie, że serwis MFM nie powinien poszukiwać redaktorów, tylko lekarza psychiatrii albo psychologa.
Widzisz Mesjasz, w życiu warto być twardym, ale nie warto być twardogłowym. Wszystko wskazywało, że będziesz największym atutem MFM, a jesteś jego największym obciążeniem. Byłeś ciekawym i lubianym blogerem, ale jesteś fatalnym i hejtowanym twórcą serwisu. Nie jesteś tolerancyjny wobec dyskutantów, nie potrafisz współpracować, etos masz wypisany, ale niestosowany. Całe środowisko jest przeciwko Tobie. Opuszczają Cię Twoi najwierniejsi, zniszczyłeś wszystkie relacje. Nie wiem co Ci się stało, bo przez jakiś czas byłeś normalnym blogerem, chyba nie uniosłeś malutkiej, naprawdę małej internetowej popularności opartej o kilka mocnych kliknięć oraz życzliwych komentarzy i za wcześnie uwierzyłeś we własną gwiazdę, dlatego nie wzejdziesz i zgaśniesz. Nie wiem iloma zespołami kierowałeś w życiu, ale nie potrafisz zarządzać nastolatkami. To menedżerskie dno.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

romantico Partyzant

0
20.06.2016 19:46    #1609
Cześć Karol, hej Piotr; jestem Grzegorz i cieszę się, że nie jestem sam...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.06.2016 o godz. 19:47

Kurpiu Wybitny Literat

0
20.06.2016 20:12    #1610
[quote="DobiFm"]drodzy koledzy i koleżanki, wyczystko nastąpi niebawem, bliżej nieokreślonym czasie :) Ktoś kiedyś mądry powiedział, że "film powinien zaczynać się od trzęsienia ziemi, potem zaś napięcie ma nieprzerwanie rosnąć"[/quote]

[quote="Opelu"]O manifesty z mojej i Dobiego strony martwić się nie musicie, ale chyba w późniejszym terminie. Zresztą szykujemy już niespodziankę :) I tak, kakao zawsze na propsie. #kakao4life[/quote]

Panowie, tylko o jedną rzecz błagam, piszcie o FMie - serio, bardzo przyjemnie mi się czytało waszą wspólną karierę we Francji. Prywatne rozrachunki z panem M. załatwiajcie na privie - Breaking News - Nobody gives a fuck. Chyba, że jestem w mniejszości. Ostatnio coraz bardziej cmrev kojarzy mi się ze skrótem "Co Mahdi Robi Ekstremalnie Vkur*iając (innych)" co:
1. Jest słabym skrótem - wiem
2. Jest dalekie od sensu tej strony, czyli grze Football Manager.

Na dniach odbył się przecież finał bardzo ciekawej i zdrowej rywalizacji w FMa, czyli Draft Duels (gratuluję organizatorom i uczestnikom) - bez żadnych kontrowersji i w przyjemnej atmosferze - tak trzymać! Finałowej rozgrywki nie mogłem śledzić, bo w sobotę byłem królem parkietu a w niedziele synem króla sedesów, ale coraz bardziej podoba mi się taka Scenowa inicjatywa. Niestety, ciągle wałkowany jest tutaj temat inicjatyw "negatywnych". Dobre newsy to żadne newsy, nie są odpowiednio "klikane" - a szkoda.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.06.2016 o godz. 20:13

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution