[quote="DobiFm"]drodzy koledzy i koleżanki, wyczystko nastąpi niebawem, bliżej nieokreślonym czasie

Ktoś kiedyś mądry powiedział, że "film powinien zaczynać się od trzęsienia ziemi, potem zaś napięcie ma nieprzerwanie rosnąć"[/quote]
[quote="Opelu"]O manifesty z mojej i Dobiego strony martwić się nie musicie, ale chyba w późniejszym terminie. Zresztą szykujemy już niespodziankę

I tak, kakao zawsze na propsie. #kakao4life[/quote]
Panowie, tylko o jedną rzecz błagam, piszcie o FMie - serio, bardzo przyjemnie mi się czytało waszą wspólną karierę we Francji. Prywatne rozrachunki z panem M. załatwiajcie na privie - Breaking News - Nobody gives a fuck. Chyba, że jestem w mniejszości. Ostatnio coraz bardziej cmrev kojarzy mi się ze skrótem "Co Mahdi Robi Ekstremalnie Vkur*iając (innych)" co:
1. Jest słabym skrótem - wiem
2. Jest dalekie od sensu tej strony, czyli grze Football Manager.
Na dniach odbył się przecież finał bardzo ciekawej i zdrowej rywalizacji w FMa, czyli Draft Duels (gratuluję organizatorom i uczestnikom) - bez żadnych kontrowersji i w przyjemnej atmosferze - tak trzymać! Finałowej rozgrywki nie mogłem śledzić, bo w sobotę byłem królem parkietu a w niedziele synem króla sedesów, ale coraz bardziej podoba mi się taka Scenowa inicjatywa. Niestety, ciągle wałkowany jest tutaj temat inicjatyw "negatywnych". Dobre newsy to żadne newsy, nie są odpowiednio "klikane" - a szkoda.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.06.2016 o godz. 20:13
Najnowsze posty