Witam
Macie może jakieś sposoby, wskazówki lub cokolwiek innego, by wkręcić się w grę?
Nigdy nie udało mi się dojść nawet do połowy sezonu.
Grę uruchamiam tylko wtedy gdy mam wielki zapał jednak szybko on znika.
Na prawdę interesuję się piłką i nie wiem czemu nie potrafię znaleźć swojego miejsca w FMie.
Moja gra wygląda tak:
- Odpalam grę
- Wooow, już czuję smak tego realizmu, rywalizacji itp itd
- Ustawienia taktyki, treningów, wskazówki prze meczem - trochę męczące
- Zagram mecz
- Po meczu myślę tylko o tym, żeby grę wyłączyć
Nie mam chęci, prawdopodobnie dlatego, że nie potrafię zauważać zmian po wprowadzeniu innej taktyki, zaleceń itp. Uważam, że zmiany jakie przeprowadzam w taktyce czy innych aspektach gry, nie mają przełożenia na grę zespołu.
A pamiętam czasy jak z wielką chęcią grałem w takie klasyki jak Liga Polska Manager, lub Koszykówka Manager.
Macie może jakieś sposoby, wskazówki lub cokolwiek innego, by wkręcić się w grę?
Nigdy nie udało mi się dojść nawet do połowy sezonu.
Grę uruchamiam tylko wtedy gdy mam wielki zapał jednak szybko on znika.
Na prawdę interesuję się piłką i nie wiem czemu nie potrafię znaleźć swojego miejsca w FMie.
Moja gra wygląda tak:
- Odpalam grę
- Wooow, już czuję smak tego realizmu, rywalizacji itp itd
- Ustawienia taktyki, treningów, wskazówki prze meczem - trochę męczące
- Zagram mecz
- Po meczu myślę tylko o tym, żeby grę wyłączyć
Nie mam chęci, prawdopodobnie dlatego, że nie potrafię zauważać zmian po wprowadzeniu innej taktyki, zaleceń itp. Uważam, że zmiany jakie przeprowadzam w taktyce czy innych aspektach gry, nie mają przełożenia na grę zespołu.
A pamiętam czasy jak z wielką chęcią grałem w takie klasyki jak Liga Polska Manager, lub Koszykówka Manager.
Najnowsze posty