Jest mega dziwnie. Odpaliłem sobie tryb klasyczny, żeby się bardziej na silniku meczowym skupic jak na samym interface.
1. Jest wrażenie, jakby grawitacja była z księżyca. Piłka jakoś tak dziwnie fruwa, nie wygląda to realnie
2. Kontuzje, albo ja mam pecha albo nie wiem - ale 4 razy zaczynałem grę manchesterem united i za każdym razem musiałem przerywac, bo nie miał kto grać! Dochodziło do takich absurdów, że miałem 4 kontuzje bez dnia meczowego, a w jednym meczu każdy kto grał na pozycji ŚN był kontuzjowany (uwaga - 4 graczy! Rooney, Wilson, Young i Januzaj.. musiałem ich wystawić bo nie miał kto grać..). Rozumiem kontuzje i ogólny szpital w United, ale bez przesady z tym realizmem ;-)
3. Obrońcy mam wrażenie zachowują się dziwnie. Popełniają dziwne błędy, ale być może to kwestia nowego silnika i człowiek nie jest przyzwyczajony.
4. Interface na minus, przynajmniej w trybie klasycznym, widok taktyki - nie ma informacji jaką funkcję wykonuje zawodnik na boisku, jest to napisane obok na liście zawodników, trochę to kaleczące, ale też może być kwestia przyzwyczajenia - chociaż na pewno szybciej było zerknąć na boisko, niż listę zawodników.
5. Są błędy w tłumaczeniu, ale to na pewno zostanie poprawione (no mam nadzieję przynajmniej taką) do premiery.
6. Taktyka, nie powiem, nie zagłębiałem się szczegółowo. Zawodników ustawiałem podobnie jak w 14, czyli mniej-więcej z jakimkolwiek sensem i miałem serię 3 porażek z rzędu na tournee w Chinach, podstawowym składem
Ogólne wrażenia po dwóch godzinkach? Jest jak zawsze, czekamy na patcha...
Najnowsze posty