FM15 zbliża się wielkimi krokami a ja stoję przed dylematem "Kim zagrać?" pewnie jak duża część fanów. W tym roku mam o tyle większych problem, że będę grał z kumplem przez sieć więc ewentualnie znudzenie się zespołem i zaczynanie od początku nie wchodzi w grę. Moim ulubionym zespołem jest Liverpool FC i myślałem, żeby nimi pocisnąć, ale boję się trochę, że to za dobry klub i nie będę tak czuł progresu zespołu. Poza tym zarząd może mieć wygórowane oczekiwania po wicemistrzostwu Anglii, a obecny skład Liverpoolu jest mocno młody i pełnię swoich możliwości osiągnie pewnie dopiero za kilka sezonów. W FM14 grałem Brighton i w sumie po 5ciu sezonach dotarłem do top6, więc progres był odczuwalny no ale w sumie nie bardzo chcę jeszcze raz przechodzić to samo
Myślałem też o Swansea. Grał ktoś? Jakie wrażenia? Jak u nich sytuacja wygląda? Myślałem też o polskich drużynach no ale tutaj zapewne za dużo na arenie europejskiej nie zdziałam, a jeśli nawet z czasem dojdę do takiego poziomu to wtedy w polskiej lidze nie będzie żadnego wyzwania. Czyli tzw. dylematy graczy

Najnowsze posty