Praktycznie w każdym klubie, w którym pracuję mam to samo. Kluby zapewniają sobie jakieś rezerwy finansowe i setki milionów złotych znikają GDZIEŚ. Piszę, bo chciałbym się dowiedzieć gdzie. Gram Lechem trzeci już sezon i na początku tego właśnie sezonu wyskakuje mi o rzekomym funduszu inwestycyjnym w wysokości ponad 100mln. zł. Ale ja się pytam po jaką cholerę?
Wiem tyle " Zarząd jest zdania, że obecna sytuacja finansowa pozwala na takie posunięcie, które gwarantuje klubowi długotrwałe korzyści ".
Bardzo chciałbym wiedzieć coś więcej. Pieniądze po prostu gdzieś przepadają? Gdzie jest kasa, za którą mógłbym rozbudować klubową bazę treningową, obiekty młodzieżowe czy nawet dobudować kilka krzesełek na stadionie..? Nie mogłem nic znaleźć na żadnym forum.
Mam to w większości klubów, nawet jeśli jest to ManCity czy Real..
Z góry dziękuję.
Wiem tyle " Zarząd jest zdania, że obecna sytuacja finansowa pozwala na takie posunięcie, które gwarantuje klubowi długotrwałe korzyści ".
Bardzo chciałbym wiedzieć coś więcej. Pieniądze po prostu gdzieś przepadają? Gdzie jest kasa, za którą mógłbym rozbudować klubową bazę treningową, obiekty młodzieżowe czy nawet dobudować kilka krzesełek na stadionie..? Nie mogłem nic znaleźć na żadnym forum.
Mam to w większości klubów, nawet jeśli jest to ManCity czy Real..
Z góry dziękuję.
Najnowsze posty