Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Smiglo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.03.2013 16:21    #10631
Dobry wykonawca stałych fragmentów to Gylfi Sigurðsson. W Tottenhamie wali bije wolne aż miło :) Powinien mieć u Cb 27-28 lat. Jeśli za drogi, albo szukasz kogoś innego to w wyszukiwarce wpisz rzuty wolne, rzuty rożne etc i łap fajne nazwiska. Może trafisz na jakiegoś boskiego newgena :)

Ja poszukuję prawego pomocnika/skrzydłowego do Tottenhamu, gdyż Lennon dostał kontuzji na 3 miesiące... 1 sezon, do wydania będzie z 20mln. Może być jakiś talent, albo ktoś doświadczony. W maxie do 24-25 lat. Wskazane, żeby był lepszy od Lennona, który w sparingach nie zachwycał

Maaarox Partyzant

0
22.03.2013 16:45    #10632
Douglas Costa

Limak123 Partyzant

0
22.03.2013 16:50    #10633
Reus, Konoplyanka, Welington Nem, Shaqiri, Nani, J.Rodriguez, Yarmolenko, Belhanda, Muniain, Isco

Majnys Partyzant

0
22.03.2013 17:29    #10634
[FM12]
EKSTRAKLASA

Jak poszukujecie totalna bestie w strzelaniu bramek to proponuje zakupic Francuza Adamo Coulibaly (29-30 lat) z Debreceni SV z Ligi Wegierskiej.
Malo kosztuje bo juz za jakies 80-100tys mozna go kupic. Pierwszy sezon i 18 bramek gwarantowanych, w europejskich turniejach tez potrafi niezle namieszac przeciwko silnym druzynom, ten zawodnik nie musi byc tylko na ekstraklase bo on sobie poradzi w kazdej lidze. Zawsze jak zaczynam kariere to jest to pierwszy zawodnik o ktorego sie bije bo wiem ze wtedy atak mam z glowy.

Inni:
Sasa Balic - 21 lat - Obronca
Fatos Beciraj - 21 lat - Bramkostrzelny napastnik
Kitambala - 20 lat - Bramkostrzelny napastnik
Tomasz Kupisz - kazdy grajacy czolowka Polski powinien miec Kupisza w druzynie.

Fatosa i Kitambale odkrylem akurat po tym jak zauwazylem ze Lech Poznan ich do siebie sciagnal i mieli najskuteczniejszy atak w lidze w pierwszym sezonie a kitambala krol strzelcow ligi mistrzow w eliminacjach.

Nie wiem jacy sa w FM13 ale zakladam ze pewnie sa jeszcze lepsi, moze nie Coulibaly ale warto sprawdzic.

Kamil Cierniak Partyzant

0
22.03.2013 23:26    #10635
FM13 - Trochę z innej beczki, ale przy kupnie piłkarza na co lepiej patrzyć? na jego statystyki, umiejętności czy potencjał? bo nieraz widzę zawodnika który ma potencjał 2 gwiazdki i takie same umiejętności, a ma większość atrybutów po 17 np. młody DP z Lazio, czy jakiś napastnik z Torino będąc niby dużo gorszy od Pato Czy Vucinicia, a ma więcej goli, więc moje pytanie, przy kupnie piłkarza patrzeć na - potencjał, atrybuty czy formę meczową?

Maaarox Partyzant

0
22.03.2013 23:35    #10636
Zależy. Gdy dany zawodnik x ma 2 gwiazdki raportu a ma np. 28 lat i fajne atrybuty to nie kieruj się raportem. Jeśli Ma on np. 18 lat i gorsze atrybuty a potencjal 4 gwiazdki to go wez ale nie od razu do 1 skladu.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.03.2013 23:36    #10637
Na ambicje i pracowitosc ;) i porownuj atrybuty zawodnikow + zwazaj na wiek. Mlodziak jeszcze sie rozwinie, staruszek nie bardzo.Nigdy nie patrze na forme chyba że sprawdzam jakie atrybuty ma krol strzelcow ligi ;) Czasem z formy mozna wywnioskować ukryty atrybut jakim jest stabilnosc formy(czy jakos tak) albo radzenie sobie z presja.

Zalezy tez jak dobrych masz scoutow, bo niektorzy potrafia dac 4 gwiazdki slabeuszowi, a dobremu graczowi tylko 2,5. Zalezy tez jaki prowadzisz zespol. No i jak juz masz tego gracza z potencjalem to najlepiej od razu zaczac go wystawiac w pierwszym skladzie. Takie moje zdanie ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.03.2013 o godz. 23:37

Kamil Cierniak Partyzant

0
22.03.2013 23:43    #10638
No, ale patrząc na trenerów czy zarząd zespołu to patrzą oni na to jaką formę reprezentuje dany zawodnik... taki przykład co lepiej wziąć 27 letniego napastnika który jest według scoutów na 4 gwiazdki ale ma przez cały sezon zaledwie np. 5 bramek czy gościa, który ma tyle samo lat, ale np. 2,5 gwiazdki, ale za to w tej samej lidze ma tych bramek ok 20?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.03.2013 23:55    #10639
Patrzylbm raczej na to kto pasuje bardziej do twojej taktyki umiejetnosciami a nie kto ile ma gwiazdek/ kto ma jaka forme... popatrz taki Levy w klubie Borussia nawala bramkami a w "klubie" Polska gra taka ujnie ze szkoda słów. ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.03.2013 o godz. 23:55

robal15 Młody aktywista

0
23.03.2013 04:05    #10640
Bo lewy to słaby grajek jest. Niech się tylko przeniesie, to wtedy oczy mu się otworzą i innym.

Ja kupno zawodników opieram na sentymencie - kupuje tylko znane przeze ze mnie talenty - a znam prawie wszystkie:D Potem dopiero wysyłam scouta z atrybutami po 20 po raport, a na samym końcu patrzę na atrybuty grajka pod kątem jego roli w taktyce. Ta metoda zawsze się sprawdza. Do depo ściągnąłem taką ekipę, że aż głowa boli.

Mam swoją listę talentów liczącą ponad 1 tyś. zawodników ( do 23 lat) i z niej zawsze wyszukuje nowych zawodników.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.