Wielkim skokiem było stworzenie FM 2005 zmieniło sie wszystko.Ale zawiodłem się na FM 2006.Praktycznie sie nic nie zmieniło tylko niewiele opcjii a najgorsze jest trening o wiele lepszy był już w poprzednich edycjach FM .Wiem ze jest trudno stworzyc taką ger ale panowie... .Mam wielkąnadzieje ze FM 2007 bedzie o 100% lepszy od ostatnich częśći tej gry. .Aby twórcą pomóz w tym przedsięwzięciu aby kolejna wersaj FM była lepsza przygotowałem pare opcjii których brakuje w 2006FM a napewno byłyby mile widziane w FM2007.
1.Pierwszą rzeczą której mi brakuje to samemu dobierania sponsorów ale tylko na jeden rok.
2.Wiecej możliwośći w opcjach taktyki jest o wiele za mało.
3.Przedewszystkim mecze w 3D.
4.Mozliwość decydowania o budżecie transferowym,przeznaczenie pensjii dla zawodników oraz samemu decydowania o rozbudowie stadionu i szkółki młodzieżowej.
5.Aby piłkarz mógł zaczynać karierę od najmłodszych lat 8-9.W tym celu utworzyc ligi U-10,U-13,U-17
6.Aby rozmowy z drużyną, z każdą osobą związaną z klubem reprezentacją były możliwe w każdej chwili nie tylko podczs przerwy i po meczu.
7.Chciałbym aby poprawiono możliwość przeprowadzenia treningów:Mozliwość obozów kondycyjnych reżimów codziennych oraz samemu ustalać ile wolnego dać swoim zawodnikom .8.Wieksze możliwośći w organizowaniu meczów towarzyskich ,możliwość gry na cele haretatywne,co zato zyskają.
9. Udoskonalenie w przekazywaniu wskazówek menadzera podczas meczu.
10.Zminimalizowanie ograniczen piłkarzy grających( zpoza UE oraz innych kontynentów)w klubach europejskich.
11.MOżliwość inwestowania w stadion (lepsze oswietlenie,naglosnienie,laweczki,podgrzewana murawa,oraz srodek transportu na mecze,sprzet dla piłkarzy,) lub wybudowania nowego np:JAk arsenal .
12.Mozliwość treningów reprezentacjii.Zgrupowania reprezentacjii.
13.Opcja wydaqwania swoich pieniedzy.NOwy do m Samochud ,cele haretatywneitp.
14.Obowiazkowe konferencje przed meczami
15.Wiecej wywiadów z dziennikarzami
16.Wiecej nagród ale i tagżekar dla zawodników.
17.Co do hymnów przed meczami może być.Tym co sie znudzą to wyłączą głos.Proste.
18.Oczywiśćie loga wszystkich klubów.
19.Bardziej zaawansowany doping kibiców.MOgą być burdy ale muszą być kary od FIFA UEFA OD związku i to nie małe.
Mam nadzieje ze ktos to przeczyta i chodzby kilka z moich propozycjii bedzie wzięta pod uwage i przeanalizowana przez autorów FM 2007.Nie zawiedzcie mnie licze nawas.
Post pomocny
Najnowsze posty