Strona

Pomysły do wprowadzenia w FM 2007

FManager Proletariat

0
09.04.2006, 12:56    Pytanie
Jakie nowe opcje chcielibyście zobaczyć w FM07. Wpisujcie swoje propozycje.

rinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.08.2006 12:07    #180
Fajnym pomysłemn byłby raport dotyczący twoich wypożyczonych graczy. Podobny do tego o reprezentacjach. Byłby raz w tygodniu i pisałoby, ktory gracz gral, jak dobrze, a ktory siedzial na ławce.

Post pomocny

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
31.08.2006 05:36    #181
Mogłabybyć jedna baza danych gdzie znajdowaliby się wszyscy piłkarze, tak jak w rzeczywistośći, a nie trzeba wybierać np. wszystkich zawodników z Brazylii żeby byl np. Roger który gra w Legii..

Post pomocny

waski737 Partyzant

0
31.08.2006 08:03    #182
to co niektórzy z was wypisują jest bez sensu piszecie o korupcji dopingu a pomyślcie jak byście się czuli jakby w połowie sezonu zabrano wam pół drużyny z powodu dopingu?!teraz wypisujecie takie bzdury z później byście mieli pretensje że to spotkało akurat was!!!
skupcie się na realnych posunięciach a nie jakiś bajkach o wydawaniu swojej zarobionej kasy na jakieś pierdoły.....
ja poprawił bym w grze przede wszystkim system transferowy bo jak ja chce kupić jakąś gwiazde to musze za nia dać 4 razy tyle co jest warta....
a jak komputer chce kupić mojego najlepszego zawodnika to nigdy nie da więcej niż on jest wyceniany uważam że właśnie w ten sposób komputer ma wielką przewagę nad nami a my nie możemy zarobic na transferach....
druga sprawa to większa ingerencja mediów w świat futbolu bo ta opcja jest chyba troche nie dopracowana....

Post pomocny

saimon Partyzant

0
02.09.2006 12:28    #183
1) jezeli sa sukcesy w polskim klubie np. wygrana lm lub pu to czemu nie moge sprowadzic zawodnika z holandii np. z NAC Breda, czy oni nie chcieliby przyjść do zwycięzcy lm!!!
Wiem, że w edytorze jest poziom rozwiniecia ligii, ale skoro klub np. z Polski wygrywa 5razy pod rząd lm to czemu ten poziom sie nie zmieni tylko zostaje taki sam
2)ktos gra barcą i płaci za np. bramkarza espanyolu 3krotna jego wartosc(kameni), a gram lechem i barca też go kupi to 2mln euro wiecej od jego wartości, wtedy komputer ma przewagę
3)jeśli jest rozbudowa stadionu, to trzeba to sprecyzowac czy np. ogrzewana płyta, więcej miejsc, zadaszenie, oświetlenie
4)wiecej rozmów z mediami, a nie tylko o np. debiutach, sukcesach, porazkach moglyby byc szeregi pytan np. 4pytania (taki maly wywiad)
5)wiecej rozmów z zawodnikami, nie tylko zespołowo

Post pomocny

Zarko42 Partyzant

0
02.09.2006 14:10    #184
Mam pomysł aby graczowi ( menadźerowi którego stworzył) zapisywały się sukcesy ze wcześniejszych gier np wygrałem Serie A Milanem 3 razy i 2 razy LM, kończe grać Milanem i włączam sobie nową gre np. Wisełką i wybieram że poprowadze ją tym samym menadżerem to Wisłe już prowadzi menadżer który zdobył już coś tam wcześniej i mam sława krajowa czy kontynetalna a nie nieznany

Post pomocny

Zarko42 Partyzant

0
02.09.2006 14:11    #185
aha i dorzucam jak wszyscy 3 liga polska. A najlepiej i 4 :D

Post pomocny

Adermor Partyzant

0
03.09.2006 06:58    #186
Wielkim skokiem było stworzenie FM 2005 zmieniło sie wszystko.Ale zawiodłem się na FM 2006.Praktycznie sie nic nie zmieniło tylko niewiele opcjii a najgorsze jest trening o wiele lepszy był już w poprzednich edycjach FM .Wiem ze jest trudno stworzyc taką ger ale panowie... .Mam wielkąnadzieje ze FM 2007 bedzie o 100% lepszy od ostatnich częśći tej gry. .Aby twórcą pomóz w tym przedsięwzięciu aby kolejna wersaj FM była lepsza przygotowałem pare opcjii których brakuje w 2006FM a napewno byłyby mile widziane w FM2007.
1.Pierwszą rzeczą której mi brakuje to samemu dobierania sponsorów ale tylko na jeden rok.
2.Wiecej możliwośći w opcjach taktyki jest o wiele za mało.
3.Przedewszystkim mecze w 3D.
4.Mozliwość decydowania o budżecie transferowym,przeznaczenie pensjii dla zawodników oraz samemu decydowania o rozbudowie stadionu i szkółki młodzieżowej.
5.Aby piłkarz mógł zaczynać karierę od najmłodszych lat 8-9.W tym celu utworzyc ligi U-10,U-13,U-17
6.Aby rozmowy z drużyną, z każdą osobą związaną z klubem reprezentacją były możliwe w każdej chwili nie tylko podczs przerwy i po meczu.
7.Chciałbym aby poprawiono możliwość przeprowadzenia treningów:Mozliwość obozów kondycyjnych reżimów codziennych oraz samemu ustalać ile wolnego dać swoim zawodnikom .8.Wieksze możliwośći w organizowaniu meczów towarzyskich ,możliwość gry na cele haretatywne,co zato zyskają.
9. Udoskonalenie w przekazywaniu wskazówek menadzera podczas meczu.
10.Zminimalizowanie ograniczen piłkarzy grających( zpoza UE oraz innych kontynentów)w klubach europejskich.
11.MOżliwość inwestowania w stadion (lepsze oswietlenie,naglosnienie,laweczki,podgrzewana murawa,oraz srodek transportu na mecze,sprzet dla piłkarzy,) lub wybudowania nowego np:JAk arsenal .
12.Mozliwość treningów reprezentacjii.Zgrupowania reprezentacjii.
13.Opcja wydaqwania swoich pieniedzy.NOwy do m Samochud ,cele haretatywneitp.
14.Obowiazkowe konferencje przed meczami
15.Wiecej wywiadów z dziennikarzami
16.Wiecej nagród ale i tagżekar dla zawodników.
17.Co do hymnów przed meczami może być.Tym co sie znudzą to wyłączą głos.Proste.
18.Oczywiśćie loga wszystkich klubów.
19.Bardziej zaawansowany doping kibiców.MOgą być burdy ale muszą być kary od FIFA UEFA OD związku i to nie małe.

Mam nadzieje ze ktos to przeczyta i chodzby kilka z moich propozycjii bedzie wzięta pod uwage i przeanalizowana przez autorów FM 2007.Nie zawiedzcie mnie licze nawas.

Post pomocny

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
03.09.2006 07:13    #187
Wszystko ok, tylko "SamochÓd", "na was", "także", ;)
Fajne pomysły, pozdro ;D

Post pomocny

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.09.2006 07:38    #188
1.ok
2.ok
3.nie wiem po co 3D, graliscie w cm2006 czy fifa manger2006? tam jest 3D i rozgrywka staje sie nierealistyczna(w produkcie EA jak koles ma sytuacje sam na sam z bramkarzem to albo spaceruje albo robi przerzut na skrzydlo)a w cm nie da sie strzelic gola bo te figurki sa tak wysokie i grube ze nie da sie ich przezucic albo obkiwac. ja osobiscie lubie "kulki" ktore przynajmniej poruszaja sie w normalnym tempie i realistycznie graja w pilke.
4.wlazenie na prezesa
5.to by sie przydalo
6.ok
7.ok
8.ok
9.ok
10.trzeba urealniac rozgrywke wiec nie mozna usuwac albo zmieniac przepisow ligi
11.od takich rzeczy jest prezes
12.ok
13.simsy. a poza tym co bys robil z tym samochodem?mogliby zrobic np. ranking najbogatszych menedzerow ale po co cos sobie kupowac
14.tego najbardziej mi brakuje nawet niech to bedzie 2-3 pytania o cel na mecz, podejscie druzyny, ocena rywala itp.
15.ok
16.ok
17. ale to zajmuje miejsce. jak chcesz hymny to puszczej sobie w winampie. po co dawac taki bonus ludziom ktorzy tego nie chca
18. i tak jest juz ich duzo, a poza tym sa rozne dodatki graficzne w necie
19.co do dopingu albo burd to jakbyscie sie czuli jakby wasz klub np. z conference z budzetem 50 tyś funtow musial zaplacic caly budzet na kare za burdy wywolane przez kibicow?

Post pomocny

Chris_Wildman Partyzant

0
03.09.2006 09:26    #189
Ja tam uważam, że muszą zmienić skuteczność zawodników, bo to nie jest kwestia taktyki, tylko przypadku. Taktyka odpowiada za dobrą obronę i za tworzenie sobie sytuacji. Powinni też zrobić coś takiego, że młodzi piłkarze, którzy mają 15 lat mają 166 cm rosną dalej, a nie są jakimiś kurduplami :( I jeszcze to, żeby w edytorze przy edytowaniu zawodnika była napisana, jaka liczba punktów w reputacji jest potrzebna, żeby piłkarz miał dokładnie te parametry, jakie mu dałem. Chciałbym, żeby można było stworzyć gościa mającego same dwudziestki. Oczywiście tak by chyba nikt nie robił, ale naprawdę wkurzające jest, jak nawet SI, dając parametry R. Carvalho czy Henry'emu nie widzi, że są one tak naprawdę dużo mniejsze (Henry ma w edytorze wpisane Wykańczanie Akcji - 20, a w grze jest 18. To samo z przyspieszeniem, szybkością,siłą i wieloma innymi parametrami. R. Carvalho ma w edytorze krycie - 20, Odbiór - 17, a w grze Krycie - 17, a Odbiór - 14). Wg mnie to jest CHORE!

Post pomocny

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution