Witam ! Mam bardzo poważny problem w moim Millwall, a mianowicie chcę ściągnąć młodego gracza, który nazywa się Mikhail Kierashvili i jego umiejętności znacznie przewyższają wszystkich innych graczy zespołu, a ma dopiero 18 lat... Kosztuje 50 tys. funtów i bez problemu dochodzę do negocjacji w sprawie kontraktu i właśnie tu jest problem... Głupia Unia Europejska nawet w FM daje się we znaki, co uniemożliwia mi ściągnięcie go do swojego zespołu, a pół roku wcześniej pozwolenie na prace w moim klubie dostał reprezentant Uzbekistanu pytam więc o co chodzi ? Białoruś leży w Europie więc myślałem, że jakoś puszczą płazem problemy i dadzą mu pozwolnie, ale NIE oczywiście NIE bo on chce przejść do Millwall, a Millwall jest słabe i im go nie damy... Kiedyś jak grałem Chelsea, to mogłem sobie ściągnąć nawet kogoś z Konga i by nie było problemu... Pytam więc gdzie jest sprawiedliwość i co zrobić, aby nie mieć problemu z tym pozwoleniem na pracę?? Daję gościowi kluczową rolę w zespole i nic to nie daje... Proszę pomóżcie mi.
Najnowsze posty