Karnego...którego nie ma

CR7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.02.2009, 21:39    Pytanie
Witam. Gram 1/8 LM i w 93 minucie sedzia dyktuje rzut karny dla mojej drużyny. Wynik był 0-0 i zwyciestwo dawało mi awans. W pasku jest napisane Van Persie bierze rozbieg.......i włączyla mi sie rozmowa motywacyjna na koniec meczu. Patrze w raport a tam nic nie ma napisane ze wogole nie trafil w bramke albo cos(!!) ku...ca mnie wziela jak nie wiem, to wina patcha czy po prostu peszek?Mam 9.0.1

Abdulinho17 Młody aktywista

0
18.02.2009 12:08    #10
[quote=Daniel_on]panowie do patcha 9.2 jest specjalny key gen (piracki), więc jak się nie orientujecie w temacie to po co wypisujecie głupoty???[/quote]

takie cos z tego co wiem jest karane wrogiem ludu ;]]
Visca el Barça !

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.02.2009 12:13    #11
[quote=Daniel_on]panowie do patcha 9.2 jest specjalny key gen (piracki), więc jak się nie orientujecie w temacie to po co wypisujecie głupoty???[/quote]
A Ty się w temacie orientujesz oczywiście?
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

omega Młody aktywista

0
18.02.2009 12:19    #12
[quote=Daniel_on]O ile wiem to nie wolno nakłaniać/zachęcać/prowokować do piractwa, a tutaj nikt nikogo nie namawia.
Nie wolno także podawać namiarów na pirackie aplikacje, ale czegoś takiego też tutaj nie widzę.
Więc zastanów się co piszesz zanim zaczniesz zgrywać mądrego omega[/quote]
no wlasnie czlowiekczku zacytowalem ci punkt z zasad wiec chyba najpierw Ty powinienes pomyslec a skoro cos bedzie usuwane to znaczy ze jest zabronione... no ale klania sie czytanie ze zrozumieniem... nie kazdy to potrafi :(

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.02.2009 o godz. 12:20

Daniel_on Partyzant

0
18.02.2009 12:37    #13
kurupt----> a żebyś wiedział że się orientuję, nie powinno to nikomu, a zwłaszcza Tobie, przeszkadzać. W technikum informatycznym uczą różne programy pisać, więc wszelkiego rodzaju generatory nie są mi obce, a zwłaszcza że wpisując w google (wiesz co to jest?) hasło "football manager" w poszukiwaniu choćby jakiejś łatki/czegokolwiek związanego z FM, co 6 strona to informacje na temat różnego typu pirackich plików umożliwiających grę.

omega----> Nigdzie tam nie napisałeś że to jest punkt z jakiegoś regulaminu, więc tekst w stylu "klania sie czytanie ze zrozumieniem..." jest nie na miejscu, ale przyznam że mój błąd bo nie zapoznałem się z tym regulaminem i chylę do ciebie czoło w tym momencie.
a wytykać błędy komuś z powodu że np. czegoś nie doczytał (co tutaj moim zdaniem nie miało miejsca) to zostaw dla siebie i najpierw na klawiaturze naucz się pisać.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.02.2009 o godz. 12:40

omega Młody aktywista

0
18.02.2009 12:41    #14
a wiec prosze o to moja wczesniejsza wypowiedz:
"moze obaj byscie najpierw poczytaliz asady panujace na suflerze szkoda ze admini dalej nie interweniuja
"Zarówno tematy jak i posty dotyczące piractwa komputerowego będą usuwane."
Jesli tu Twoim zdaniem nie ma nawizania do zasad to dalej uwazam ze klania sie czytanie ze zrozumieniem

Daniel_on Partyzant

0
18.02.2009 12:50    #15
Dobra, myślę że skończymy tą zbędną debatę która i tak nie ma większego celu.
Ewidentnie nie doczytałem twoje posta i szczerze przepraszam za zbędną dyskusję.
Jak byś mógł napisać jeszcze gdzie ten regulamin mogę znaleźć to będę wdzięczny ;)
Mam nadzieję że nie wkroczyliśmy na "stopę wojenną".
pozdrawiam.

omega Młody aktywista

0
18.02.2009 12:55    #16
Nie wchodze na wojenna sciezke jesli ktos umie sie przyznac do bledu. Powiem wiecej takich ludzi szanuje i oby wiecej takich na lamach tej strony
Co do zasad:
http://www.cmrev(...)ady.html
Co do FAQ:
http://www.cmrev.com/sufler/faq.html

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution