Śmiechu warte

LEX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.01.2009, 03:23    Pytanie
To co się dzieje z moim FM'em to jest parodia... po raz drugi zacząłem sezon Manchesterem United (poprzedni ze wściekłości zakończyłem i usnąłem save'a). Od początku, ten sam problem - mało bramek. Większość spotkań po 1:0, 2:0 i znowu - bardzo mało straconych bramek. Tak było do momentu meczu z Arsenalem. Wynik zaskakujący - 4:2 dla Kanonierów. Myślę sobie... trudno, porażka, ważne 2 gole. Gram dalej - puchar z drugoligowcem - znowu 4:2, tym razem dla mnie! Gram dalej - kolejne 4 mecze - strzelam na 1:0, a nie dalej niż 5 minut później pada wyrównanie! Przez ponad pół sezonu nie straciłem tyle goli co w ciągu tych 6 spotkań! Jak nie padały w ogóle bramki, tak nagle zaczął padać ich cały ogrom, a większość dla przeciwnika! Najśmieszniejsze jest to, że WSZYSTKO robię dobrze, jestem tego pewien. Moim zdaniem, moja wersja gry (że tak to określę) to jeden, wielki BUG!

Stąd moje pytanie... czy jest możliwe, abym ściągnął zabugowanego patcha (gram na 9.2.0) lub, że moja gra jest felerna?

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 31.01.2009, 03:24

Rafcioos Partyzant

0
31.01.2009 09:52    #1
Rutyna, brak motywacji piłkarzy, źle dobrana taktyka, na dodatek już rozpoznana przez przeciwnika....

Nawet jeśli to ManU, to co z tego? Sami piłkarze meczu, potrzebna jest dobra taktyka, i to ciągle lekko modyfikowana. W przeciwnym razie po kilkunastu meczach nawet beniaminek potrafi zaskakiwaći wygrywać.

Bramkostrzelność? Gram misiowatym klubem w Championship i pomimo 1 napastnika bramki wpadają. Kwestia dobrych ustawień indywidualnych. Nawet takiemu Rooneyowi czy Tevezowi są potrzebne.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.01.2009 09:52    #2
Ja nie wiem w czym Ty widzisz problem. Czasami sie tak zdarza, przypomne Ci, ze to tylko gra. Poprostu cos zmien w taktyce, daj odpoczac zawodnikom. Jest duzo mozliwosci, co do twojego problemu. Napewno moge Ci powiedziec, ze nie sciagneles zabugowanego patcha(nie wiem skad to wymysliles:P), a gra napewno nie jest ferelna, jesli masz orginal. A tak na koniec to, jesli robilbys wszystko dobrze to nie mialbys problemow:P Wedlug mnie mozna w tym temacie napisac wszystko...

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
31.01.2009 12:21    #3
http://www.cmrev(...)em_.html

Zakładałeś podobny temat, jest całe mnóstwo podobnych w Suflerze. Skorzystaj z wyszukiwarki.

LEX Partyzant

0
31.01.2009 12:27    #4
[quote=Rafcioos]Rutyna, brak motywacji piłkarzy, źle dobrana taktyka, na dodatek już rozpoznana przez przeciwnika....[/quote]
Właśnie... motywacja... tej zawsze u moich piłkarzy brakuje. W raportach przedmeczowych często pisze, że zawodnik nie potrafi się zmotywować do gry dla drużyny, której jestem menedżerem, czy coś w tym stylu... jak na to wpłynąć? :|

[quote=rakowiec89](nie wiem skad to wymysliles:P)[/quote]
z nerwów i rozpaczy...

[quote=rakowiec89]A tak na koniec to, jesli robilbys wszystko dobrze to nie mialbys problemow:P.[/quote]
Niby racja... ale ile można próbować? Ludzka cierpliwość ma swoje grancie...

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution