To co się dzieje z moim FM'em to jest parodia... po raz drugi zacząłem sezon Manchesterem United (poprzedni ze wściekłości zakończyłem i usnąłem save'a). Od początku, ten sam problem - mało bramek. Większość spotkań po 1:0, 2:0 i znowu - bardzo mało straconych bramek. Tak było do momentu meczu z Arsenalem. Wynik zaskakujący - 4:2 dla Kanonierów. Myślę sobie... trudno, porażka, ważne 2 gole. Gram dalej - puchar z drugoligowcem - znowu 4:2, tym razem dla mnie! Gram dalej - kolejne 4 mecze - strzelam na 1:0, a nie dalej niż 5 minut później pada wyrównanie! Przez ponad pół sezonu nie straciłem tyle goli co w ciągu tych 6 spotkań! Jak nie padały w ogóle bramki, tak nagle zaczął padać ich cały ogrom, a większość dla przeciwnika! Najśmieszniejsze jest to, że WSZYSTKO robię dobrze, jestem tego pewien. Moim zdaniem, moja wersja gry (że tak to określę) to jeden, wielki BUG!
Stąd moje pytanie... czy jest możliwe, abym ściągnął zabugowanego patcha (gram na 9.2.0) lub, że moja gra jest felerna?
Stąd moje pytanie... czy jest możliwe, abym ściągnął zabugowanego patcha (gram na 9.2.0) lub, że moja gra jest felerna?
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 31.01.2009, 03:24
Najnowsze posty