trace dużo goli-Pomocy

roma Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.12.2006, 18:22    Pytanie
Witam

na wstęwpie jestem nowym użytkownikiem,jeżeli był już taki temat to przepraszam.

Gram Wisłą Kraków jestem w pierwszym sezonie a dokładnie przerwa ziomowa,moja drużyna traci dużo goli moja obrona to Ol- Mijallovic Oś Głowacki Oś Cleber Op Baszczyński na bramce Stoi Dolha Puścił 26 Bramek w tabeli jestem 4 i straconych goli 28 stawiałem także na Pawełka na bramce i Lipa :( próbowałem robić coś z obroną zmieniać obrońców na Dudka Thawite(Vlaev)Kokoszka Baszczyński i nic dalej to samo może mam bramkarza zmienić na kogoś lepszego??? mam 1 milion na transfery więc może coś doradzicie albo kogoś za free próbowałem jeszcze na środku stawiać Cleber Vlaev poradzcie coś dostałem od korony 7:0 :(:(:(:(:(: po wgraniu Patcha 7.1.2? tak się zaczeło dziać a wcześniej było ok

veron3 Partyzant

0
12.12.2006 10:35    #20
nie zgodze sie z michal85 ze nalezy zawezic pole gry co da lepsza defensywe. jesli tak zrobisz to przeciwnik zalatwi ciebie gra skrzydlami, kazdy wie jak niebezpieczne sa dosrodkowania w pole karne i nieliczylbym wtedy ze przy wiekszej ilosci naszych graczy w polu karnym ktos popisze sie skuteczna glowka oddalajac gre albo wybijajac na rzut rozny. Wg mnie zawezone pole sie nie sprawdza.Sam gram najszerzej jak sie da i trace 0,5 gola na mecz

michal85 Partyzant

Grupa: Ekspert
0
12.12.2006 12:41    #21
Takie sa zasady - szersza gra preferuje ofensywne nastawienie, wezsza - defensywne. Jednak jak zaznaczylem w poprzedniej wypowiedzi, przy doborze szerokosci gry trzeba miec na uwadze podania jakimi gra nasza druzyna. Bardzo krotkie podania i bardzo szeroka gra to chyba nie jest logiczne wyjscie.

Ja osobiscie gram krotkimi podiami i dosyc wasko (suwak w okolicach 1/4). Manewruje jedynie linia defensywy.

Zawsze mozna bronic sie przed wrzutkami ze skrzydel wlaczajac scisle krycie skrajnym obroncom, badz zwiekszajac im GPP

LUBER Partyzant

0
12.12.2006 13:08    #22
"po wgraniu Patcha 7.1.2?"

Yyy z tego co wiem to piraci tak mają ... ;|

roma Partyzant

0
12.12.2006 13:25    #23
czekajcie lukne Luber to lipa :/

adrian0711 Partyzant

0
12.12.2006 14:04    #24
też miałem ten problem z wisła ale wstawiłem do środka kokoszke, cofnąłem obrone, u siebie grałem pressingiem. Na wyjeździe grałem z kontry ograniczyłem kreatywność i dałem szybkie piłki na pomocników. efekt 23 mecze bez straty gola!!!!! w Orangr ekstraklasie oczywiście:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution