trace dużo goli-Pomocy

roma Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.12.2006, 18:22    Pytanie
Witam

na wstęwpie jestem nowym użytkownikiem,jeżeli był już taki temat to przepraszam.

Gram Wisłą Kraków jestem w pierwszym sezonie a dokładnie przerwa ziomowa,moja drużyna traci dużo goli moja obrona to Ol- Mijallovic Oś Głowacki Oś Cleber Op Baszczyński na bramce Stoi Dolha Puścił 26 Bramek w tabeli jestem 4 i straconych goli 28 stawiałem także na Pawełka na bramce i Lipa :( próbowałem robić coś z obroną zmieniać obrońców na Dudka Thawite(Vlaev)Kokoszka Baszczyński i nic dalej to samo może mam bramkarza zmienić na kogoś lepszego??? mam 1 milion na transfery więc może coś doradzicie albo kogoś za free próbowałem jeszcze na środku stawiać Cleber Vlaev poradzcie coś dostałem od korony 7:0 :(:(:(:(:(: po wgraniu Patcha 7.1.2? tak się zaczeło dziać a wcześniej było ok

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.12.2006 20:08    #10
Radziłbym też sprawdzić czy twoi obrońcy nie maja przypadkiem ustawionej zbyt dużej swobody taktycznej i nigdy nie dawaj żadnemu stoperowi wolnego elektronu!

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.12.2006 20:14    #11
W ogóle to myśle, że problem leży w taktyce, a nie w zawodnikach. Wisła ma przecież dobrą defensywę: Pawełek to jeden z najlepszych polskich bramkarzy, Dolha to przecież reprezentant Rumuni, Głowacki, Dudka i Baszczyński grają w reprezentacji Polski, Cleber jest jednym z najlepszych stoperów Orange Ekstraklasy :->

Mattii Przodownik pracy

0
11.12.2006 20:24    #12
Radze grać 4-4-2 i kupić bramkarza bo szczerze ale pawełek jest słaby w grze i dolha też poradziłbym kupić Janukiewicz albo Pyatov jest też dobry:) Może spróbuj włączyć do gry defensywnego pomocnika sobolewskigo masz przecież radze sprawdzić trzeciakiewicza z jaggielonii

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.12.2006 20:29    #13
kup se bramkarza o nazwisku enyeama on załatwi twoje problemy to niesamowity bramkarz według mnie po akinfeevie to najlepszy bramkarz(dla średnich klubów) no i polecam obronce dicksona choto jest twardy jak skala i nikt go nie przejdzie. Dobry jest jesczcze Golanski.

BOSS155 Partyzant

0
11.12.2006 21:13    #14
Twój problem nie leży w zawodnikach tylko w taktyce grałem już wisłą i ci zawodnicy o których mówisz spisywali się bardzo dobrze. Masz tu link do mojej taktyki która spokojnie sprawdzi się w Wiśle. (min. w Wiśle była testowana i dopracywowana) Nastawienie jest ofensywne ale goli duż tracił nie będziesz. Jeśli w Pucharach będziesz grał z mocniejszymi zespołami możesz dać nastewienie defensywne i gre z kontry i ewentualnie przykrócić trochę strzałeczki.
http://rapid(...)ac.htmli

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
11.12.2006 23:09    #15
Linia obronna - cofnięta. Polecam.

veron3 Partyzant

0
11.12.2006 23:42    #16
zmien taktyke. z takimi nazwiskami w skladzie nie mozna tracic wiele goli tym bardziej grajac w polskiej ekstraklasie. puchary europejskie to juz inna spiewka.

Yoonec Młody aktywista

0
12.12.2006 01:04    #17
i u śr. Obrońców kreatywnośc na ograniczoną

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
12.12.2006 02:52    #18
Cofnięta linia obronna, odpuszczenie (torchę :)) gry pressingiem przez obronców i NIE granie na pułapki offsajdowe.
Może pomóc, ale nie musi ;]

michal85 Partyzant

Grupa: Ekspert
0
12.12.2006 09:17    #19
jedna taktyka i tak niewiele pomoze, przynajmniej jesli chodzi o najnowsza wersje FM-a. Trzeba kombinowac z ustawieniami pod konkretnego przeciwnika. Jesli uwazasz, ze druzyna, z ktora grasz bedzie sie bronic i czekac na kontry graj troche cofnieta linia obrony. Jesli zas przeciwnicy atakuja, to wysun swoja defensywe do przodu.

Nalezy rowniez zwrocic uwage na GPP swoich obroncow oraz szerokosc gry zespolu (wiadomo przeciez, ze wezsza gra = wiecej twoich zawodnikow w polu karnym = lepsza defensywna gra), ale ona jest scisle powiazana z podaniami jakie preferujesz...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution