A teraz przedstawiam Państwu jednego z moich ulubionych renegów i w ogóle piłkarzy w historii FM ....W FM-ie 2005, grając wraz z kolegą stworzonym klubem o niskiej reputacji, startując od II ligi wprowadziliśmy zespół na szczyty. 12 razy triumfowaliśmy w Ekstraklasie (stan na październik 2021), 7 razy puchar polski, lecz na arenie międzynarodowej "jedynie" finał Pucharu UEFA. W 2008 roku w naszej akademii wykryłem niesamowity talent - Tomasza Topolskiego. Wraz z kolegą natychmiast postanowiliśmy, że trzeba go oszlifować i dawać mu szanse. Początkowo był jedynie ofensywnym pomocnikiem, lecz po czasie przekwafikowaliśmy go na napastnika. Nieco później na prawego pomocnika. W swoim pierwszym sezonie zdobył 6 goli, a z czasem było już tylko lepiej. Nie trzeba było długo czekać, by trafić do reprezentacji Polski. Stał się symbolem naszego klubu i w 2021 roku z bólem serca postanowiliśmy nie przedłużać kontraktu, aby dać mu szansę gry w jednej z czołowych lig w Europie - Primera Division. Sam kilkakrotnie chciał wyjeżdzać za granicę, jednak kontrakt mogliśmy z nim przedłużyć - postanowiliśmy jednak sprawdzić go w innej lidze. Obiecaliśmy sobie, że niedługo wróci do klubu, choć ma już 29 lat. W 96 meczach reprezentacji trafiał 45 razy. Zapodałbym screena ale z przyczyn technicznych (awaria lewego przycisku myszki) nie mogę :/
Jeden z najlepszych regenerantów jakich miałem.... co ciekawe, nie miał takiego wysokie potencjału i ca nawet - potencjał miał 160 albo 170 ileś, ca oczywiście nieznacznie mniejsze.... graliśmy na tej karierze od wakacji 2006 roku do stycznia 2007, zerwaliśmy z nią, kiedy wyszedł nowy FM ... Po ponad roku natrafiłem na sobowtóra.... grając wspólnie Las Palmas już w drugim sezonie gry gra wygenerowała takiego samego niemal zawodnika. Też nazywa się Tomasz Topolski, a co ciekawe gra na tych samych pozycjach. Tyle, że ma jeszcze większe zadatki. Póki co, mając 20 lat pełni rolę dżokera i już strzela bramki. Niestety nie tyle, co "Topolski 1" w KR
p.s. cholera myszka mi się ścięła nie wiem czemu ale lewy przycisk nie działa i działam praktycznie klawiaturą :/
Najnowsze posty