Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

AzA_FMmaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
28.07.2008 23:36    #3510
Mój debiut:)
UD Levante (fm07) 2x Copa del rey, mistrzostwo w 2 sezonie, obrazków brak;(

Fenix Partyzant

0
29.07.2008 18:46    #3511
A teraz przedstawiam Państwu jednego z moich ulubionych renegów i w ogóle piłkarzy w historii FM ....W FM-ie 2005, grając wraz z kolegą stworzonym klubem o niskiej reputacji, startując od II ligi wprowadziliśmy zespół na szczyty. 12 razy triumfowaliśmy w Ekstraklasie (stan na październik 2021), 7 razy puchar polski, lecz na arenie międzynarodowej "jedynie" finał Pucharu UEFA. W 2008 roku w naszej akademii wykryłem niesamowity talent - Tomasza Topolskiego. Wraz z kolegą natychmiast postanowiliśmy, że trzeba go oszlifować i dawać mu szanse. Początkowo był jedynie ofensywnym pomocnikiem, lecz po czasie przekwafikowaliśmy go na napastnika. Nieco później na prawego pomocnika. W swoim pierwszym sezonie zdobył 6 goli, a z czasem było już tylko lepiej. Nie trzeba było długo czekać, by trafić do reprezentacji Polski. Stał się symbolem naszego klubu i w 2021 roku z bólem serca postanowiliśmy nie przedłużać kontraktu, aby dać mu szansę gry w jednej z czołowych lig w Europie - Primera Division. Sam kilkakrotnie chciał wyjeżdzać za granicę, jednak kontrakt mogliśmy z nim przedłużyć - postanowiliśmy jednak sprawdzić go w innej lidze. Obiecaliśmy sobie, że niedługo wróci do klubu, choć ma już 29 lat. W 96 meczach reprezentacji trafiał 45 razy. Zapodałbym screena ale z przyczyn technicznych (awaria lewego przycisku myszki) nie mogę :/

Jeden z najlepszych regenerantów jakich miałem.... co ciekawe, nie miał takiego wysokie potencjału i ca nawet - potencjał miał 160 albo 170 ileś, ca oczywiście nieznacznie mniejsze.... graliśmy na tej karierze od wakacji 2006 roku do stycznia 2007, zerwaliśmy z nią, kiedy wyszedł nowy FM ... Po ponad roku natrafiłem na sobowtóra.... grając wspólnie Las Palmas już w drugim sezonie gry gra wygenerowała takiego samego niemal zawodnika. Też nazywa się Tomasz Topolski, a co ciekawe gra na tych samych pozycjach. Tyle, że ma jeszcze większe zadatki. Póki co, mając 20 lat pełni rolę dżokera i już strzela bramki. Niestety nie tyle, co "Topolski 1" w KR ;)

p.s. cholera myszka mi się ścięła nie wiem czemu ale lewy przycisk nie działa i działam praktycznie klawiaturą :/

kondzio93 Partyzant

0
29.07.2008 19:27    #3512
pierwszy raz w zyciu podczas meczu moj pilkarz byl na skraju wyczerpania :D

http://www.bankfotek.pl/view/110262 :D

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.07.2008 19:53    #3513
[quote=kondzio93]pierwszy raz w zyciu podczas meczu moj pilkarz byl na skraju wyczerpania :D

http://www.bankfotek.pl/view/110262 :D[/quote]
gdyby w fmie piłkarze ''mogli'' umierac ten pan ... no sami wiecie :P:D

Fenix Partyzant

0
29.07.2008 20:26    #3514
A oto Topolski - oblukajcie jego historię :D

http://www.wrzut(...)opolski1

jaramaniak Przodownik pracy

0
29.07.2008 20:33    #3515
[quote2=glosik1]
gdyby w fmie piłkarze ''mogli'' umierac ten pan ... no sami wiecie :P:D[/quote2]

zapalmy znicz [*] hehe ładnie go wymęczyłeś :P
De profundis clamavi ad te, Domine

Fenix Partyzant

0
29.07.2008 20:45    #3516
Kondzio co ty taki tyran dla swoich piłkarzy mordujesz ich pewnie na treningach znęcaczu jeden hehe

kondzio93 Partyzant

0
29.07.2008 22:47    #3517
glosik1, jaramaniak i Fenix - normalnie mial kondycje ok 75 tylko dostal kontuzji (z zielonym krzyzykiem) i mu do 1 spadlo - myslalem ze po jakims czasie wzrosnie ale nie wzroslo dopiero jak go zdjalem z boiska zwiekszylo mu sie do 7 :D pewno powerade wypil :D:D:D

jaramaniak Przodownik pracy

0
29.07.2008 22:56    #3518
możliwe ;]
De profundis clamavi ad te, Domine

Carrot Młody aktywista

0
30.07.2008 06:06    #3519
no wiec tak... gram z kumplem w multiplayera - ja Arsenal, on Man U... fajnie sie gra, rozegralismy juz 5 sez, teraz idzie szosty xD tylko ze Chelsea cos cieniuje i od kiedy zaczelismy gre nic jeszcze nie wygrala... az tu nagle w 6 sez po 6 kolejkach The Blues maja komplet punktow... nieciekawie powiecie?:D w 7 kolejce graja ManU mojego kolegi... i oto mecz zaczyna sie jak kazdy inny... az do 43 sek w ktorej zaczelo sie:) powiem tylko tyle ze wynik byl lekko mowiac "nieprzecietny"... Jesli sadzicie iz 7 strzelonych bramek wystarczy Wam do zwyciestwa to jestescie w bledzie:) a czemu? zobaczcie sami^^
wynik - http://img23(...)kjq9.jpg
ocenki - http://img23(...)yhg3.jpg
sats - http://img51(...)tpw3.jpg
a jesli chcecie zobaczyc caly meczyk na zywo to nie ma sprawy, juz sie tym zajalem;) sciagajcie do woli;P
http://rapid(...)pkm.html

zeby nie bylo zadnych niedomowien dodam tylko iz gre traktujemy calkiem serio i o zadnych oszostwach i tego typu rzeczach nie moze byc mowy;P mecz byl toczony w atmosferze fair play i przy komplecie publicznosci;)
pozdrawiam;P

a teraz gdy jestesmy juz po paru kolejkach mozemy oznajmic iz gra"wrocila do normy";P wyniku znow sa "normalne" - tzn Chelsea wygrywa swoje mecze, tak jak i Manchester (strzelajac oczywiscie mniej bramek;P). Czyli jedyne co nam zostalo to stwierdzenie ze byla to "forma dnia" ;P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.07.2008 o godz. 08:15

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution