Mam problem z zawodnikiem w angielskiej Conference. Gram Stevenage Borough i ściągnąłem sobie Harolda Urquijo (tego co w talentach przedstawił Wujek Przecinak). Wszystko ładnie, jest po 7 kolejkach, zawodnik (18lat) odgrywa kluczową rolę w moim zespole (motor napędowy), bez jego gry nie ma gry całego zespołu. Ma strzelone w 7 meczach 4 bramki, i 3 asysty. Gram z jakimś zespołem, który broni się przed spadkiem, do przerwy wygrywam 2:0 i widzę, że Urquijo jest już zmęczony, więc pomyślałem, żeby go ściagnąc, bo się przyda w meczu za 3 dni z liderem. Ściągnąłem go mecz wygrałem spokojnie 3:0, a po meczu patrze, że według niepotwierdzonych źródeł zawodnika Harold Urquijo jest niezadowolony. Wchodzę na profil i patrze jest pomniejszy problem, a tam napisane: Żałuje wyjazdu za granicę - Anglia już nie jest krajem jego marzeń. Niezadowolony, że został zdjęty z boiska.
Nie wiem dlaczego tak się stało, bo w 4 na 7 meczów nic nie płakał, że go ściągam, a nawet był zadowolony, że gra w zespole, który osiąga sukcesy. Dodam, że to ważny zawodnik mojej 11 w Stevenage i bardzo zależy mi na tym aby mu się znowu "spodobało" w Anglii.
Co poradzic na to??
Nie wiem dlaczego tak się stało, bo w 4 na 7 meczów nic nie płakał, że go ściągam, a nawet był zadowolony, że gra w zespole, który osiąga sukcesy. Dodam, że to ważny zawodnik mojej 11 w Stevenage i bardzo zależy mi na tym aby mu się znowu "spodobało" w Anglii.
Co poradzic na to??
Najnowsze posty