Problem z zawodnikiem

Cavalerra Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.07.2007, 15:39    Pytanie
Mam problem z zawodnikiem w angielskiej Conference. Gram Stevenage Borough i ściągnąłem sobie Harolda Urquijo (tego co w talentach przedstawił Wujek Przecinak). Wszystko ładnie, jest po 7 kolejkach, zawodnik (18lat) odgrywa kluczową rolę w moim zespole (motor napędowy), bez jego gry nie ma gry całego zespołu. Ma strzelone w 7 meczach 4 bramki, i 3 asysty. Gram z jakimś zespołem, który broni się przed spadkiem, do przerwy wygrywam 2:0 i widzę, że Urquijo jest już zmęczony, więc pomyślałem, żeby go ściagnąc, bo się przyda w meczu za 3 dni z liderem. Ściągnąłem go mecz wygrałem spokojnie 3:0, a po meczu patrze, że według niepotwierdzonych źródeł zawodnika Harold Urquijo jest niezadowolony. Wchodzę na profil i patrze jest pomniejszy problem, a tam napisane: Żałuje wyjazdu za granicę - Anglia już nie jest krajem jego marzeń. Niezadowolony, że został zdjęty z boiska.
Nie wiem dlaczego tak się stało, bo w 4 na 7 meczów nic nie płakał, że go ściągam, a nawet był zadowolony, że gra w zespole, który osiąga sukcesy. Dodam, że to ważny zawodnik mojej 11 w Stevenage i bardzo zależy mi na tym aby mu się znowu "spodobało" w Anglii.
Co poradzic na to??

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.07.2007 16:13    #1
no ale potem przestal szalec, moze ruskie trunki byly za mocne

0
03.07.2007 18:24    #2
Sam pomyślałem, żeby go pochwalic, lecz sprawa kontraktu chyba jest zamknięta, bo mam bardzo napięty budżet pensji; obecnie zarabia najmniej w druzynie 220 euro tygodniowo, a jak proponuje nowy kontrakt to juz chce 600 euro. To nie może byc sprawa kasy :P Bo niedawno się jeszcze tak cieszył. Spróbuję go pochwalic, dac mu strzelic karnego ^^, zobacze :D jak coś przyniesie oczekiwany rezultat to napisze...
Zaproponowałem mu ten kontrakt choc go jeszcze nie przyjął, to już mu zniknęło to, że nei lubei anglii, tylko zostało niezadowolenie, że go zdjąłem z boiska :P

sefko1 Przodownik pracy

0
03.07.2007 20:37    #3
A co to primadonna, żey sie z Nim cackać. Wstawiaj go w meczach. Jak mu przejdzie to ok. Jeśli nie, to sprzedaj, bo niezadowolony gracz może popsuć morale drużyny.

LOLECZeX Młody aktywista

0
03.07.2007 20:54    #4
sefko, ty nie wiesz co znaczy taki piłkarz w conference czy jak to się piszę, ja bym go trzymał na siłę, tek samo miałem z Eduardo Ratihno czy jakoś tak, też stroił fochy a po sezonie grania w Anglii już było looz:)

0
03.07.2007 21:53    #5
@sefko1
Zgadzam się z LOLECZeXem, taki piłkarz w conference to jest skarb, nikt z tej ligi nie ma takiego środkowego, a ten na dodatek ma 18 lat, szkoda by było go stracic :( Ale może mu się spodoba.
Masz sefko tutaj linka gdzie są jego statystyki, zagraj w conference (jak jeszcze nie grales) i zobacz czy warto takiego "boga" wyrzucac z ekipy.
Link: http://cmrev(...)390.html

Yodassss Młody aktywista

0
04.07.2007 01:46    #6
Eee tam, Polacy lepsi. Nigdy nie marudzą, że im w Anglii źle, bo w Polsce jest jeszcze gorzej :P Dlatego w Conference (North, żeby nie było, że zaczynam od 5 ligi :P) miałem wielu polaków i nie żałuję. Po trzech sezonach jestem już w League One i niektórzy Polacy z kadry na Conference się jeszcze uchowali. Np Dorobek albo Borutko, opisany przy aktualnej wrzutce talentów. I takiego Ci polecam OP Ś (czy tam P Ś, nie wiem z jakiej taktyki korzystasz ;]). Polacy rlz ^^

0
04.07.2007 09:57    #7
@Yodassss
A co w Kolumbii niby lepiej niż w Anglii? Mam też Dorobka i innych polaków, ale takiego dobrego polaka, jak kolumbijczyk Urquijo nigdy nie ściągnę dlatego nie ma się co łudzic :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution