o co chodzi z tym FM?...;/

PabloBarca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.02.2009, 23:38    Pytanie
Siema...
Pisze dzisiaj bo juz mnie nerwica z tym FM 09 strzela... ja rozumiem dobrym taktykiem to moze nie jestem ale kurde.. nie rozumiem tego czemu (gram Arsenalem) jeden macz graja dobrze, obrona pracuje extra, akcje składne itp... a nastepny mecz to jakby w ogole sie zawodnicy nie znali pilki nie potrafia przejac, a tym barziej podac, w ogole nie mam pojecia czemu boczni obroncy zbiegaja mi do srodka chociaz ustawilem im zeby wychodzili do przodu... ja rozumiem ze kazdy zespol ma lepszy i gorszy dzien ale zeby od razu az tak.. az mi sie odechciewa gry bo jak patrze na ta 'realistyke' gry ze trace prawie wszystkie bramki w ostatnich sekundach (tak naprawde w 1 na 7 meczy stracilem normalna brake, czyli taka np po akcji czy cos)... moze macie jakies pomysly co zrobic zeby w koncu grali jak druzyna a nie jak dzieciaki z podworka...

TheStar Partyzant

0
08.02.2009 15:07    #20
"o co chodzi z tym FM?...;/" - taki temat to mógłbyś założyć gdybyś np. nie wiedział o co w chodzi w tej grze. Ty natomiast zadałeś pytanie co masz zrobić, ze swoim zespołem aby grał lepiej i nie tracił goli w końcówkach. Temat powinien być nazwany w stylu "Nie(codzienna) gra" lub " Nerwowa gra piłkarzy". Nie masz 5 lat, o ile się domyślam, więc powinieneś troche pomyśleć... a co do Twoich odzywek do innych użytkowników to pozostawie to bez komentarza ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.02.2009 o godz. 15:09

PabloBarca Partyzant

0
08.02.2009 16:49    #21
nie no masz racje TheStar jestem bardzo skruszony swoim postepowaniem... niezwykle mi z tego powodu przykro...nastepnym razem gdy zaloze temat poprosze Cie abys mi doradzil co do nazewnictwa :)

TheStar Partyzant

0
08.02.2009 16:57    #22
za darmo umarlo PaboBarca ;) ale tak na serio to następnym razem zalóz taki temat żeby odrazu bylo wiadomo o co w tym temacie chodzi :) PoZdRo.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.