Mam takie oto pytanie. Co mam zrobić, aby gwiazdy(w tym przypadku Cristiano Ronaldo i Kaka) grały na miarę swoich umiejętności? Gram Realem w FM 09 i jakoś nie czuję że gram drużyną posiadającą taką konstelację gwiazd ;/ Identycznie grało mi się chociażby Deportivo Gwiazdy nie są w stanie wziąć na siebie ciężaru gry, robić rajdów, po których strzelą bramkę. Gram takim ustawieniem, bez lewego skrzydłowego:
BR
O O O O
P P P
OP
N N .
Wiem, że ustawienie nietypowe, ale przynosi efekty w postaci wyników.. Chciałem aby grali tak i konsekwentnie wpajam im tę ustawienie.Tylko jak poustawiać gwiazdeczki żeby zaczeły grać?
PS. Grając jakiś czas temu Barceloną np Messi, czy Xavi mając fantaastyczne umiejętnosci grali jak przeciętniacy Help.
BR
O O O O
P P P
OP
N N .
Wiem, że ustawienie nietypowe, ale przynosi efekty w postaci wyników.. Chciałem aby grali tak i konsekwentnie wpajam im tę ustawienie.Tylko jak poustawiać gwiazdeczki żeby zaczeły grać?
PS. Grając jakiś czas temu Barceloną np Messi, czy Xavi mając fantaastyczne umiejętnosci grali jak przeciętniacy Help.
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 02.10.2009, 14:49
Najnowsze posty