1. Rzdko cos takiego jest mozliwe nawet jak zawodnika klub wystawił na " Liste transferowa " chociaz nieraz gracza ( zalezy od statusu w drużynie ) można kupic kompletnie za 0 a kosztuje grubo podad milion i wiecej

... Przykład : Emiliano Dolha na bazie danych 7.00 po pierwszym sezonie

złożcie mu propozycje 0 i macie kozacko broniacego bramkarza za darmo w swoim klubie xD A wiec rzadko ale można
2. Osobiście jak ja prowadze klub to trwam z taktyka " na wieki ", poniewz taktyke dobiera sie do zawodników, a jak mam ja zmienic jak nie mam do innej dobrych grajków ?

... Krysyz ? hmm .. Kryzys ? w każdym zespole zdarza sie kryzys, taka juz natura Fm-a ale nie sadze zeby od razu po z mianie taktyki przestój minał bo niekiedy jest to spowodowane błedna rotacja w składzie albo po prostu tak od siebie masz lekki przestój ( jak w reczywistości

). Czyli ode mnie powiem ze nie warto zmieniac taktyki gdy natrafisz na lekki kryzys, bo z czasem go zażegnasz
3. Pytanie nie na sufler ale na jakieś forum użytkowników allegro ... A wiec sorry ale zasad łamac nie wolno

zreszta koledzy wyżej już Ci troche na ten temat powiedzieli

( co to znaczy ) wiec ja sie powstrzymam ...
4. Równiez nie zwiazane ale o sporcie ( mojej mega pasji ) wiec odpowiem. Moim zdaniem Polska nie ma najmniejszych szans bo Brazylia to w końcu brazylia ... ale i tak w nich wierze xD JESTEM PRZECIEZ POLAKIEM xD ...
Najnowsze posty