kilka pytań

Wujek_Tolek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.06.2007, 20:17    Pytanie
1. czy czesto sie zdarza że jeśli np. gravcz jest wart 2 mln, to mogę go kupic za 1 mln lub mniej ?
2.po ilu sezonach zmieniac taktyke ?
3. co to znaczy -wyslac za pobraniem bo nie umiem
4.kto jutro wygra Polska czy Brazil :D ??

potteromaniak Młody aktywista

0
30.06.2007 10:56    #20
OMG... ludzie... Pytanie o WYSYLKE ZA POBRANIEM na suflerze oficjalnej strony o GRZE KOMPUTEROWEJ???!!! Chyba was pogielo :D
1. Zależy czy jest na liście transferowej.
2. Nie musisz zmieniac.
3.Za pobraniem, czyli ty wysylasz a odbiorca placi przy odbiorze...
4. Polska!!

kyczy7 Przodownik pracy

0
30.06.2007 10:58    #21
1. Rzdko cos takiego jest mozliwe nawet jak zawodnika klub wystawił na " Liste transferowa " chociaz nieraz gracza ( zalezy od statusu w drużynie ) można kupic kompletnie za 0 a kosztuje grubo podad milion i wiecej :) ... Przykład : Emiliano Dolha na bazie danych 7.00 po pierwszym sezonie ;) złożcie mu propozycje 0 i macie kozacko broniacego bramkarza za darmo w swoim klubie xD A wiec rzadko ale można

2. Osobiście jak ja prowadze klub to trwam z taktyka " na wieki ", poniewz taktyke dobiera sie do zawodników, a jak mam ja zmienic jak nie mam do innej dobrych grajków ? :) ... Krysyz ? hmm .. Kryzys ? w każdym zespole zdarza sie kryzys, taka juz natura Fm-a ale nie sadze zeby od razu po z mianie taktyki przestój minał bo niekiedy jest to spowodowane błedna rotacja w składzie albo po prostu tak od siebie masz lekki przestój ( jak w reczywistości :P ). Czyli ode mnie powiem ze nie warto zmieniac taktyki gdy natrafisz na lekki kryzys, bo z czasem go zażegnasz

3. Pytanie nie na sufler ale na jakieś forum użytkowników allegro ... A wiec sorry ale zasad łamac nie wolno :) zreszta koledzy wyżej już Ci troche na ten temat powiedzieli :) ( co to znaczy ) wiec ja sie powstrzymam ...

4. Równiez nie zwiazane ale o sporcie ( mojej mega pasji ) wiec odpowiem. Moim zdaniem Polska nie ma najmniejszych szans bo Brazylia to w końcu brazylia ... ale i tak w nich wierze xD JESTEM PRZECIEZ POLAKIEM xD ...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution