[quote="johny1910"
Reasumując drużyn jest mnóstwo, od Ciebie zależy jakie wyzwania lubisz i jak długo chcesz grać. Na koniec jeszcze jedno drużyna niszowa to raczej taka, której nie ma w mediach i jest ona zupełnie inna od klubów znanych. Dlatego nie wiem czy moje podpowiedzi są trafne.
[/quote]
Tak, masz rację, wyraziłem się źle. Dzięki wielkie. Naprawdę ciekawe propozycje przedstawiłeś. Liga angielska raczej odpada ze względu na ilość meczy. Chociaż Leeds mnie zaciekawiło. Dam radę przestawić się z systemu fm12 na fm14 takimi drużynami? Nie chce być wyrzucony po połowie sezony z drużyny.
Reasumując drużyn jest mnóstwo, od Ciebie zależy jakie wyzwania lubisz i jak długo chcesz grać. Na koniec jeszcze jedno drużyna niszowa to raczej taka, której nie ma w mediach i jest ona zupełnie inna od klubów znanych. Dlatego nie wiem czy moje podpowiedzi są trafne.
[/quote]Tak, masz rację, wyraziłem się źle. Dzięki wielkie. Naprawdę ciekawe propozycje przedstawiłeś. Liga angielska raczej odpada ze względu na ilość meczy. Chociaż Leeds mnie zaciekawiło. Dam radę przestawić się z systemu fm12 na fm14 takimi drużynami? Nie chce być wyrzucony po połowie sezony z drużyny.

.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty