Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

WariatCFC Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.09.2014 19:24    #7451
W lidze masz 18 drużyn, więc mam wybrać którąś z nich losowo i ci ją polecić? Napisz jakie masz wymagania, czy chodzi ci bardziej o pieniądze i dobrą bazę na starcie (Lubin, względnie Miedź) czy chodzi ci o piłkarzy z dobrymi atrybutami (Lubin, Gieksa Katowice, Wisła Płock, Arka, Grudziądz) a może lubisz trudne wyzwania w stylu wyprowadzenie klubu na prostą (Widzew) albo lubisz grać beniaminkami skazanymi na pożarcie (Pogoń Siedlce, Chrobry)?

Możliwości jest wiele...
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Lukkas10 Partyzant

0
11.09.2014 20:06    #7452
Pisałem to z telefonu, który co chwilę się wieszał... więc inaczej napiszę.
Przejrzałem sobie jakie kluby znajdują się na zapleczu Eklasy i w oko wpadły mi następujące zespoły.
- Chrobry Głogów
- Miedź Legnica
- Wisła Płock
- Zagłębie Lubin

Możecie mi coś na temat tych drużyn powiedzieć? Jak się Wam nimi grało? Jaką kadrę mogę zastać w tych drużynach, bo szczerze powiedziawszy nic nie wiem o tych ekipach (no może nt. Zagłębia co nieco tam wiem) ;)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Arbeh Partyzant

0
12.09.2014 17:19    #7453
[quote="Lukkas10"]Pisałem to z telefonu, który co chwilę się wieszał... więc inaczej napiszę.
Przejrzałem sobie jakie kluby znajdują się na zapleczu Eklasy i w oko wpadły mi następujące zespoły.
- Chrobry Głogów
- Miedź Legnica
- Wisła Płock
- Zagłębie Lubin

Możecie mi coś na temat tych drużyn powiedzieć? Jak się Wam nimi grało? Jaką kadrę mogę zastać w tych drużynach, bo szczerze powiedziawszy nic nie wiem o tych ekipach (no może nt. Zagłębia co nieco tam wiem) ;)[/quote]
Zagłębie ma dobrą młodzież. W Legnicy możesz wypożyczać zawodników ze Śląska, co moim zdaniem jest dużym plusem. W Wiśle Płock gra świetnie zapowiadający się Jacek Góralski, oraz zarząd z tego co zapowiadał walczy o awans. Chrobry to raczej jak chcesz walczyć o uniknięcie spadku.

kaczmar123 Partyzant

0
13.09.2014 09:31    #7454
szukam perspektywicznego klubu z Bundesligi, który miałby trochę grosza na transfery, sprowadzani przeze mnie Polacy powalczyliby o miejsce w 1 składzie a sam klub o pierwszą piątkę, aa i żeby nie było to Hoffenheim ;)

niko41 Partyzant

0
13.09.2014 16:06    #7455
Moi Drodzy,

szukam klubu, którym mógłbym zacząć nową karierę. Gram w FM-14 z najnowszą aktualizacją. W przeszłości prowadziłem Stomil Olsztyn. Mimo awansu do ekstraklasy, a później do Ligi Europy moje finanse były tak słabe, że nie stać mnie było na zatrzymanie najlepszych zawodników i wzmocnienie składu. Zrezygnowany odszedłem z klubu i szukałem swego szczęścia gdzie indziej. Oparłem się w Charlton Athletic. Awansowałem do najwyższego szczebla ligowego Anglii. Gra w końcu mnie znudziła i szukam motywacji w innym zespole.

Wracając do tematu- szukam klubu, który nie jest potęgą, ale ma potencjał zwojować rodzimą ligę. Nie interesuje mnie kilkunastomilionowy budżet transferowy (wystarczy mi około 2mln na sam początek). Lubię stawiać na wychowanków, więc przydałaby się dobra akademia. Jestem fanem polskich talentów w FM. Chciałbym wybrać klub, do którego mógłbym sprowadzić Kownackiego z Lecha, Wieteskę i Ryczkowskiego z Legii, Kuchtę z Górnika oraz innych utalentowanych piłkarzy. Cieszyłbym się, gdybym w klubie miał doświadczonych piłkarzy, od których młodzi mogliby się uczyć.

Myśląc o wychowankach sugerowałbym się wyborem Southampton, ale nie chce mieć za łatwo. Na myśl przychodzi mi również Newcastle. Z drugiej strony wolałbym zacząć w niższej lidze.

Czekam na odpowiedzi. Z największą przyjemnością rozważę wszystkie wasze propozycje.

reteqq Partyzant

0
13.09.2014 18:11    #7456
@niko41- ja polecam Tobie Derby z genialnym 18-letnim Hughes'em w pomocy. Polaków też powinieneś dać radę sprowadzić bez problemu. Nie wiem jak z pieniędzmi na transfery, ale z tego co pamiętam, szału nie ma :)

sebastiano399 Partyzant

0
13.09.2014 21:59    #7457
[quote="kaczmar123"]szukam perspektywicznego klubu z Bundesligi, który miałby trochę grosza na transfery, sprowadzani przeze mnie Polacy powalczyliby o miejsce w 1 składzie a sam klub o pierwszą piątkę, aa i żeby nie było to Hoffenheim ;)[/quote]

Jeśli FM 2013 to polecam Eintracht Frankfurt

kaczmar123 Partyzant

0
13.09.2014 23:33    #7458
[quote="sebastiano399"][quote="kaczmar123"]szukam perspektywicznego klubu z Bundesligi, który miałby trochę grosza na transfery, sprowadzani przeze mnie Polacy powalczyliby o miejsce w 1 składzie a sam klub o pierwszą piątkę, aa i żeby nie było to Hoffenheim ;)[/quote]

Jeśli FM 2013 to polecam Eintracht Frankfurt[/quote]

FM2014 najnowszy update, obecnie najbliżej mi chyba do HSV

CapsLock Partyzant

0
14.09.2014 10:37    #7459
@niko41
Ja polecam tobie Derby County, Nottingham Forest i Middlesborough
@kaczmar123
Spróbuj Stuttgart, HSV, Frankfurt

Mazzz63 Partyzant

0
15.09.2014 12:34    #7460
Szukam klubu który ma nowoczesne obiekty młodzieżowe i nie jest faworytem w swojej lidze. Finanse nie muszą być duże ale ważne żeby nie było dużego zadłużenia. FM 14 z uaktualnieniem na 02.09.2014.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution