Czas coś zmienić, kariera Lyonem lekko zaczęła być nudnawa. Jaką ciekawą drużynę możecie mi polecić? Myślałem nad Hull City, Granadą, Realem Sociedad. Jednak samemu ciężko się zdecydować
[/quote]
Wyrównana walka z każdą drużynami o mistrzostwo jest do samego końca, tak więc z trójki zespołów którą podałeś stawałbym na Hull City.
[/quote]// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.02.2014 o godz. 20:06
Po prostu chcę zacząć grę klubem, który nie narzeka na brak pieniędzy, no po prostu w miarę możliwości klub z pieniędzmi, który jest albo średniakiem w dobrej lidze lub który można zaliczyć do tzw. "upadłych potęg". Po prostu chcę odbudować i jak najdalej zajść klubem, który ma trochę pieniążków na jego rozbudowę, głównie kadrową
Po prostu chcę zacząć grę klubem, który nie narzeka na brak pieniędzy, no po prostu w miarę możliwości klub z pieniędzmi, który jest albo średniakiem w dobrej lidze lub który można zaliczyć do tzw. "upadłych potęg". Po prostu chcę odbudować i jak najdalej zajść klubem, który ma trochę pieniążków na jego rozbudowę, głównie kadrową
[/quote]
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
379 online, w tym 0 zalogowanych, 379 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty