Strona

FM 2017 - błędy

 Foxyr Partyzant

Postów: 249
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 04.02.2017
Skąd: Opole
Poziom ostrzeżeń: 0

0

04.02.2017 18:10    #161
Ostatnio miałem ciekawą sytuację przy okazji zimowego okna transferowego. Juve chciało kupić mojego prawego obrońcę (zresztą nie tylko Juve i nie tylko prawego obrońcę, ale mniejsza) ja oczywiście pokazałem im środkowy palec i wszystkie oferty odrzucałem, albo proponowałem że oddam piłkarza za jakieś 200mln euro, czy coś... ale w końcu łakomy zarząd nie wytrzymał i zaakceptował za mnie ofertę od Juve za tego prawego obrońcę. Ja do prezesa poszedłem i mówię mu, że ma zaraz to anulować, albo odchodzę. On że ok, już anuluje, no i transfer nie doszedł do skutku, a zimowe okienka w czołowych ligach Europejskich się zamknęły. Idę na konferencję prasową przed pierwszym meczem po przerwie zimowej, a tam dziennikarz mi mówi, że kibice byli bardzo niezadowoleni że sprzedaliśmy Villę (tego obrońcę prawego) i jak zamierzam im wytłumaczyć te decyzję. Przyznam szczerze, że aż mi prawie serce stanęło, błyskawicznie sprawdzam transfery... nie no, oferta za Villę odrzucona, Villa sobie siedzi w meczowej jedenastce na swojej prawej obronie, nie ma informacji żeby przechodził do Juve... czyli wszystko ok, a jednak dziennikarz był święcie przekonany, że sprzedaliśmy tego piłkarza. Do dzisiaj się zastanawiam - błąd, czy próba urealnienia pracy dziennikarzy, w końcu PS w lecie też był przekonany, że Grosik nie będzie już w tym sezonie piłkarzem francuskiego Stade Renes :p

 lolekfci9 Partyzant

Postów: 1
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 19.03.2017
Poziom ostrzeżeń: 0

0

19.03.2017 12:06    #162
Czesc
Mam problem z grze z wartoscia zawodnika. Jest nim Alejandro Gomez . Z tego co kojarze jego wartosc rynkowa wynosiła 12mln e. Natomiast od pewnego czasu jak zaczynam rozgrywke kosztuje on 900e.
Problem wystepuje za kazdym razem gdy zaczynam rozgrywke. Próbowałem odinstalowac grę, steam itd ale dalej to samo. Jak mogę to naprawić? nie ukrywam, że drażni mnie to strasznie...

Poniżej wklejam link ze screenem.

https://zapod(...)jpg.html

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.03.2017 o godz. 12:07

 Dokers Partyzant

Postów: 56
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 29.11.2008
Skąd: Tychy
Poziom ostrzeżeń: 0

0

10.05.2017 16:55    #163
Nie mogę nic znaleźć na forum w tym temacie. Mój debiut z najnowszą edycją FM, do wczoraj katowałem jeszcze 2015 i co od razu rzuciło mi się w oczy:



Jeśli ktoś nie widzi od razu to chodzi o filtr, który nie działa. Pomimo zaznaczenia "Wszystkie kraje" i tak wyświetlają się tylko te, które są zaznaczone ptaszkami. No nie wierzę, że nikt nie zwrócił na to uwagi przez tyle miesięcy, a ja praktycznie od razu o.0

Wersja gry 17.3.1, bez dodatków jak coś (pierwszy raz zauważyłem z PLU1.6, ale na czystej jest to samo i z niej pochodzi screen).

Pomocy, może jest jakiś sposób? :P

 bartton Partyzant

Postów: 38
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 08.08.2016
Poziom ostrzeżeń: 0

0

10.05.2017 18:17    #164
@Dokers odznacz Gibraltar i Andorę, i wtedy zaznacz wszystkie kraje.
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej." A. Einstein

"War. War never changes" Fallout

 Dokers Partyzant

Postów: 56
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 29.11.2008
Skąd: Tychy
Poziom ostrzeżeń: 0

0

10.05.2017 18:26    #165

"bartton" napisał:

@Dokers odznacz Gibraltar i Andorę, i wtedy zaznacz wszystkie kraje.


Niestety to samo, próbowałem już wcześniej. To wygląda tak jakby checkbox nie reagował na to czy jest zaznaczony czy nie - i tak pojawią się wyłącznie zaznaczone kraje (lub nic, jeśli odznaczę Gibraltar i Andorę, bo tyle te 2 były zaznaczone).

U Ciebie to działa?

 Komandor Shepard Partyzant

Postów: 3
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 28.07.2017
Skąd: Wojkowice
Poziom ostrzeżeń: 0

0

12.08.2017 12:35    #166
Witam. Mam taki mały problem: otóż po awansie do Ekstraklasy grając Zagłębiem Sosnowiec, zarząd postanowił rozbudować stadion. Więc pół roku graliśmy na innym stadionie. Jednak jak już się okazało, że wracamy na swój stadion, to dlaczego ma mniejszą pojemność niż miał? Stadion Ludowy miał 5750 pojemności, a teraz ma 3000. Tym bardziej mnie to dziwi, że przecież Ekstraklasa ma wymagania by stadion mógł pomieścić 4500 osób. Dlaczego tak jest? Dodam, że w gram w FM 17 z dodatkiem PLU 1.6.

E; Okazuje, że tylko pierwszy mecz gramy u Siebie, a resztę którą gramy "u siebie" to dalej na zastępczym stadionie. Ale dalej się zastanawiam czemu tak mała pojemność ma. Chyba, że od przyszłego sezonu zwiększy się ta pojemność?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.08.2017 o godz. 12:49

 Dashe Partyzant

Postów: 32
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 17.07.2017
Poziom ostrzeżeń: 0

0

12.08.2017 14:35    #167

"Komandor Shepard" napisał:

Witam. Mam taki mały problem: otóż po awansie do Ekstraklasy grając Zagłębiem Sosnowiec, zarząd postanowił rozbudować stadion. Więc pół roku graliśmy na innym stadionie. Jednak jak już się okazało, że wracamy na swój stadion, to dlaczego ma mniejszą pojemność niż miał? Stadion Ludowy miał 5750 pojemności, a teraz ma 3000. Tym bardziej mnie to dziwi, że przecież Ekstraklasa ma wymagania by stadion mógł pomieścić 4500 osób. Dlaczego tak jest? Dodam, że w gram w FM 17 z dodatkiem PLU 1.6.

E; Okazuje, że tylko pierwszy mecz gramy u Siebie, a resztę którą gramy "u siebie" to dalej na zastępczym stadionie. Ale dalej się zastanawiam czemu tak mała pojemność ma. Chyba, że od przyszłego sezonu zwiększy się ta pojemność?


Nie wiem czy przypadkiem nie musisz go rozbudować jeszcze - wybudowali nowy stadion, nowocześniejszy, ale dziwne że tylko na 3000 miejsc przez co nie możecie grać u siebie bo nie spełniacie wymagań Ekstraklasy.

 Komandor Shepard Partyzant

Postów: 3
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 28.07.2017
Skąd: Wojkowice
Poziom ostrzeżeń: 0

0

12.08.2017 14:55    #168
Ale to nie nowy stadion. Tylko stary, który miał być rozbudowany, a zamiast rozbudowy nastąpił rozbiór. Co jest Wcześniej miał 5750 pojemności, teraz 3000. Niby został rozbudowany by spełniać wymogi Ekstraklasy, tylko że przed rozbudową je spełniał. Po rozbudowie już nie. Więc po co zarząd to robił. Nie mam pojęcia. :P

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

Najnowsze posty

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update 2016 Jedyny w Polsce dodatek do FM 2016 umożliwiający grę w II, III, IV oraz V lidze!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
FM 2016 Revolution Update Aktualizacje składów do FM 2016, ze szczególną myślą o polskich graczach.
Talenty do FM 2016 Znajdziesz u nas ponad 300 nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
FM 2017 - co już o nim wiemy? Pierwsze spekulacje i przecieki na temat nowej gry Sports Interactive.
Copyright © 2002-2017 by FM Revolution